Αρχειο Ανακοινωσεων

Ανακοίνωση

 •  18 Δεκεμβρίου, 2019 | Ανακοίνωση  • 

Σχεδόν πάντα η σιωπή εκλαμβάνεται ως αδυναμία, ήρθε ομως η ώρα να απαντήσουμε σε όσα μας προσάπτει η διοίκηση της ΚΑΕ και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μας κατηγορεί για ό,τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό, απλά τις προηγούμενες φορές επιλέξαμε να σιωπήσουμε και να μην έρθουμε σε αντιπαράθεση για να μην δημιουργήσουμε πρόβλημα στην ομάδα μας. Αλλά ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…!

Δεν είναι δυνατόν να φταίει η θύρα 13 για οτιδήποτε συμβαίνει στο γήπεδο του μπάσκετ. Δε σημαίνει το ότι επειδή κάποιος φοράει ένα μπλουζάκι συνδεσμιακό ή κάθεται στο πεταλό μας εκπροσωπεί τη Θύρα 13.

Ανακοίνωση

 •  18 Σεπτεμβρίου, 2019 | Ανακοίνωση  • 

6 χρόνια από τότε που ο Γιάννης Αλαφούζος ανέλαβε τις τύχες του Παναθηναϊκού μας και οι δόξες – οι νίκες – οι χαρές – η ευτυχία, λέξεις ταυτόσημες με το ιστορικό όνομα του συλλόγου, έχουν αντικατασταθεί με τη μιζέρια, την εξαθλίωση, την κατάντια. Στην αρχή πιστέψαμε, μετά κάναμε υπομονή, αλλά προδοθήκαμε και σίγουρα αδρανήσαμε και εμείς τα τελευταία χρόνια.

Ήρθε πια η ώρα για πράξεις. Αρχής γενομένης από την Κυριακή 22/9, που καλούμε όλο τον κόσμο της θύρας 13 και του Παναθηναικού στις 14:00 στο γήπεδο της Λεωφόρου σε μια μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας όπου ειρηνικά θα φωνάξουμε και θα απαιτήσουμε τα αυτονόητα: να αποχωρήσει ΤΩΡΑ από την ΠΑΕ ο κύριος υπεύθυνος της σημερινής κατάστασης (ας πάει στα τσακίδια) και να παραδώσει τις μετοχές του στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ. Έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια έχει αποτύχει παταγωδώς όσον αφορά την ομάδα και σύντομα θα μας οδηγήσει στα βράχια…καλύτερα οι μετοχές να ανήκουν στο Σύλλογο παρά σε αυτόν… Στη συνέχεια θα πάμε όλοι μαζί στο κλειστό του ΟΑΚΑ να τιμήσουμε και εμείς από την πλευρά μας τους αξέχαστους δικούς μας ανθρώπους: τον Παύλο και τον Θανάση που τους αγαπήσαμε όσο κανέναν άλλο…Μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ θα πάμε στη Λεωφόρο να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα με τον ακατανόμαστο. Από τους συνδέσμους μας δεν θα πάει κανείς στο γήπεδο, κανείς δεν θέλει να συμμετάσχει σε αυτήν την κωμωδία που έχουν στήσει οι παίχτες και η διοίκηση.

Η αποχή ισχύει μόνο για το ντέρμπι και όχι για όλα τα παιχνίδια...

ΑΘΗΝΑ ΘΥΡΑ 13
ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΘΥΡΑ 13
ΠΑΤΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 13
WEST BLOCK ΘΥΡΑ 13
ΘΥΡΑ 13 ΕΠΑΡΧΙΑΣ
ΘΥΡΑ 13 ΚΥΠΡΟΥ
ΘΥΡΑ 13 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 13 Λευκωσίας

 •  20 Ιουνίου, 2019 | Ανακοίνωση  • 

Ο Σύνδεσμος ανακοινώνει ότι οι εγγραφές και ανανεώσεις μελών για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχουν αρχίσει.

Σύντομα, θα ξεκινήσει και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας καθώς και οι εγγραφές στον ερασιτέχνη.

Ο Σύνδεσμος θα είναι ανοικτός κατά την καλοκαιρινή περίοδο κάθε Τετάρτη 19:00-21:00 το βράδυ και σε όλα τα φιλικά της ομάδας που θα μεταδίδονται τηλεοπτικά.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 99974371 και στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου (www.madboys.com.cy).

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Λευκωσία, Θύρα 13

Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 13

 •  16 Απριλίου, 2019 | Ανακοίνωση  • 

Άλλη μια αποστολή εξετελέσθη..

Αυτό που παρουσιάστηκε προχθές το βράδυ στο ΟΑΚΑ, μόνο Παναθηναϊκός δεν ήταν..
Για εμάς ήταν μια νύχτα ντροπής.
Σε μια τέτοια πρωτόγνωρη κατάσταση, ο διαχωρισμός των ευθυνών διοίκησης και αγωνιστικού τμήματος, είναι πολύ δύσκολος.. αλλά για μας απαραίτητος...

Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 13

 •  19 Μαρτίου, 2019 | Ανακοίνωση  • 

Θανάση τυφώνα καλό σου ταξίδι!

Ήσουν πάντα παρών για τον Παναθηναϊκό Α.Ο., ήσουν πάντα ο ένας από μας:
Είτε στο μπάσκετ που μαζί με τα αείμνηστα αδέρφια σου Παύλο και Κώστα, έκανες το σύλλογο παντοδύναμο και αναγνωρίσιμο σε όλη την υφήλιο.
Είτε στον ερασιτέχνη που λάτρευες και που μεγαλούργησε επί των ημερών σου.
Είτε στο ποδόσφαιρο που δεν έχανες παιχνίδι.
Μα πάνω απ όλα αντιπροσώπευες τα ιδανικά του συλλόγου.

Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 13 Λευκωσίας

 •  21 Αυγούστου, 2018 | Ανακοίνωση  • 

Η ΘΥΡΑ 13 ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ 3ΗΜΕΡΟ 14/09-15/09-16/09/18.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ:
23/08, 26/08/, 28/8, 30/8 ΚΑΙ ΑΠΟ 3/9 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
ΩΡΕΣ: 19:00-21:00

Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 13

 •  4 Αυγούστου, 2018 | Ανακοίνωση  • 

Για άλλη μία φορά, για ακόμη μία χρονιά, γινόμαστε μάρτυρες ανεκδιήγητων καταστάσεων που μικραίνουν τον Παναθηναϊκό μας.

Η επιλογή της Θύρας 13 είναι να μιλήσει όποτε το κρίνει η ίδια σωστό, ανάλογα με το πώς διαμορφώνονται οι καταστάσεις και το επιτάσσουν οι καιροί και όχι να μιλάνε άλλοι για εμάς. Οπωσδήποτε, δε θα βγάλουμε τον εαυτό μας απ’έξω, μιας και κάνοντας την αυτοκριτική μας, θεωρούμε ότι έχουμε κάνει λάθος πιστεύοντας σε αυτόν το μίζερο και τιποτένιο άνθρωπο,αυτό το ανδρείκελο που ακούει στο όνομα Γιάννης Αλαφούζος, όπου σε μία εποχή δύσκολη για εμάς, εμφανίστηκε σαν σανίδα σωτηρίας.

Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 13 Λευκωσίας

 •  27 Ιουνίου, 2018 | Ανακοίνωση  • 

Ο σύνδεσμος ανακοινώνει ότι οι εγγραφές και ανανεώσεις μελών για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχουν αρχίσει.

Σύντομα, θα ξεκινήσει και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας (ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτέχνη).

Ο Σύνδεσμος θα είναι ανοικτός κατά την καλοκαιρινή περίοδο κάθε Πέμπτη 19:00-21:30 το βράδυ και σε όλα τα φιλικά της ομάδας που θα μεταδίδονται τηλεοπτικά. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 99974371 και στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου (www.madboys.com.cy).

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Λευκωσία, Θύρα 13

Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 13

 •  12 Ιουνίου, 2018 | Ανακοίνωση  • 

Η απώλεια του ΠΑΥΛΑΡΑ και η ανείπωτη θλίψη που κυρίευσε τον κόσμο στο άκουσμα της είδησης δεν εστιάζονται φυσικά στο ότι ήταν ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ που γιγάντωσε τον Παναθηναϊκό, τον έκανε το μεγαλύτερο μπασκετικό κλαμπ στην Ευρώπη, έφερε ηχηρά ονόματα από το χώρο του παγκόσμιου μπάσκετ και εκπλήρωσε κάθε επιθυμία των οπαδών του ενδοξότερου αθλητικού συλλόγου στην Ελλάδα.

Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 13

 •  12 Μαρτίου, 2018 | Ανακοίνωση  • 

Με αφορμή τις δύο τελευταίες ανακοινώσεις της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, σαν Θύρα 13 παίρνουμε απόσταση από αυτές και τονίζουμε σε μεγαλομετόχους, προέδρους, αντιπροέδρους και οποιονδήποτε μπροστινό, πισινό, πλάγιο ή κάθετο, πως δεν αναγνωρίζουμε καμμία τοποθέτησή τους και δεν παίρνουμε μέρος στα μικροπολιτικά τους παιχνίδια.
Κύριοι της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είστε εντελώς ανύπαρκτοι για εμάς, τόσο εσείς όσο και οι αντιπολιτευτικές σας απόψεις... είστε αστείοι όταν στις ανακοινώσεις σας μιλάτε για κανονισμούς και νομιμότητα, την ίδια στιγμή που εσείς αδυνατείτε να είστε νομότυποι στις υποχρεώσεις σας και υποθηκεύετε το ευρωπαϊκό (μήπως και το ελληνικό;;;) μέλλον του Συλλόγου μας... είστε υποκριτές και βέβηλοι όταν δείχνετε τέτοια πρεμούρα να πάρετε θέση για την ποινή του μΠΑΟΚ- προλαβαίνοντας ακόμα και την παε Θρήνος- ώστε να χαϊδέψετε τα αυτιά του χοντρού φίλου σας και να εξυπηρετήσετε τα συμμορίτικα συμφέροντά σας... Τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ (και οχι την εταιρεια που γραφετε στις δικες σας ανακοινωσεις), όμως, ξέρετε να τον αφήνετε έρμαιο στο έλεος του κάθε χωριού, στις ορέξεις του κάθε διαιτητάκου, στην χλεύη του κάθε τροφαντού υπεύθυνου επικοινωνίας και της κάθε κλώσσας... ΩΣ ΕΔΩ... Διαπράξατε ύβρη κατά του ποδοσφαιρικού τμήματος και ως εκ τούτου, η Νέμεσις είναι μονόδρομος για εμάς.
ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ... ΧΘΕΣ!!!!!!

Υ.Γ.1 ΜΑΡΙΝΟ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ είσαι ό,τι πιο περήφανο και Παναθηναϊκό έχει απομείνει
Υ.Γ.2 Ιβάν ο γα-βρωμερός, του κώλου ο λαός, πρότυπό σας ο ολυμπιακός...

Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 13

 •  15 Νοεμβρίου, 2017 | Ανακοίνωση  • 

Η ΘΥΡΑ 13 καλεί όλους τους επιφανείς Παναθηναϊκούς, επιχειρηματίες και μη, να κατανοήσουν τις δύσκολες οικονομικά καταστάσεις που βιώνει η ποδοσφαιρική ομάδα και να συνδράμουν ώστε να σωθεί η φετινή χρόνια. Θέτουμε προ των ευθυνών τους τους ισχυρούς οικονομικά φίλους του Παναθηναϊκού και αυτούς που είχαν παλαιότερη εμπλοκή στα διοικητικά του συλλόγου και όσους δεν είχαν ποτέ καμία ανάμειξη και τους τονίζουμε πως είναι όλοι τους υπόλογοι στη συνείδηση των φιλάθλων μας, όσο η ΠΑΕ ασφυκτιά από την οικονομική δυσπραγία.

Υπενθυμίζουμε, επίσης, στους απλούς φιλάθλους πως συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας στην τιμή των 100€ (όπου όλα τα λεφτά πηγαίνουν στα ταμεία της ομάδας) και καλούμε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών και στο επερχόμενο ντερμπι με την ΑΕΚ και στα παιχνίδια που έπονται, ώστε να νιώσει το αγωνιστικό τμήμα την αγάπη και την στήριξη μας.

Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 13

 •  13 Οκτωβρίου, 2017 | Ανακοίνωση  • 

Η ΘΥΡΑ 13 ανακοινώνει, σαν ένα πρώτο μέτρο ενίσχυσης της ομάδας μας, ότι εκδίδει διαρκείας ποδοσφαίρου για τις θύρες 13-14 στην τιμή των 100 ευρώ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΤΉΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ. Το ποσό των 100 ευρώ αφορά καθαρά την ενίσχυση της ομάδας μας και δίνει την δυνατότητα στους νέους κατόχους να παρακολουθήσουν τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, και ταυτόχρονα να έχουν ενεργό ρόλο στην Παναθηναϊκή Συμμαχία. Καλούμε όλον τον κόσμο να ξαναγεμίσει το γήπεδο μας τη Δευτέρα στον αγώνα με τη Λάρισα για να σπρώξουμε την ομάδα στη νίκη. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

Εφιστούμε σε όλους την προσοχή ώστε να αποφύγουν ενέργειες (π.χ. άναμμα πυρσών) που θα βλάψουν την ομάδα μας οικονομικά και αγωνιστικά.

Υ.Γ. Τέρμα τα λόγια, ήρθε η ώρα για πράξεις…

Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 13

 •  05 Οκτωβρίου, 2017 | Ανακοίνωση  • 

Η Θύρα 13 ενημερώνει τον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ πως έχει ήδη δρομολογήσει κινήσεις ώστε να παρουσιάσει ολοκληρωμένες προτάσεις, που θα βοηθήσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα να ανταπεξέλθει στις πραγματικά δύσκολες ώρες που βιώνει, και που δεν αρμόζουν στο όνομα και την ιστορία του Συλλόγου. Έχουμε απαιτήσει ρητά και επανειλημμένα από όσους έχουν (κακώς) απομείνει στην ΠΑΕ, να δοθούν στο φως της δημοσιότητας όλα εκείνα τα στοιχεία που θα αναδεικνύουν την πραγματική οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Σύλλογος από τους άστοχους, ερασιτεχνικούς και αποτυχημένους χειρισμούς των διοικήσεων. Η απόλυτη διαφάνεια και πλήρης ενημέρωση του κόσμου αποτελούν τις βασικές προϋποθέσεις, ώστε να τελεσφορήσουν οι ενέργειες που πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε πως θα κάνουμε για να βοηθήσουμε το Σύλλογο που όλοι μας αγαπάμε. Κάθε μεμονωμένη ενέργεια, το μόνο που προσφέρει είναι να αποπροσανατολίζει τον κόσμο, και αποσκοπεί μόνο στο προσωπικό όφελος αυτού που την προωθεί. Σε τόσο δύσκολους οικονομικά καιρούς, που ο κόσμος είναι διατεθειμένος να προσφέρει έστω και το ελάχιστο για να βοηθήσει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, κάθε ενέργεια πρέπει να είναι πολύ προσεκτική και να βασίζεται στην πλήρη διαφάνεια, και στην ενότητα-συσπείρωση όλων των εμπλεκομένων.
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ!

Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 13

 •  27 Σεπτεμβρίου, 2017 | Ανακοίνωση  • 

Η Θύρα 13, το μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα στην Ελλάδα, ο θεματοφύλακας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΑΣ εδώ και 51 χρόνια, καλεί όλον τον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, οργανωμένο και μη, να αφυπνιστεί, να παραμερίσει τις όποιες διαφορές υπάρχουν, και να γίνει η αιχμή του δόρατος για τη σωτηρία του Συλλόγου σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή που βιώνουμε.

Επειδή, όπως έχουμε πει και στο παρελθόν στον τύπο που μας κατέστρεψε, από το twitter δε γ@μ*σε κανείς (και γενικά από τα social media), ξεκινάμε τις κινητοποιήσεις μας από το Σάββατο, γεμίζοντας τη Λεωφόρο μας για να στηρίξουμε αγωνιστικά την ομάδα μας.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ να έρθουν κοντά μας ώστε να ενημερωθούν για τις μελλοντικές δράσεις μας.

Υ.Γ1 Αλαφούζο εξαφανίσου!
Υ.Γ3 Δε θα μας τελειώσετε εσείς… Εμείς θα σας τελειώσουμε!
Υ.Γ2 Δε θέλετε να φανταστείτε τι θα πάθετε αν πέσει η ομάδα!

Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 13

 •  24 Σεπτεμβρίου, 2017 | Ανακοίνωση  • 

Η ΘΥΡΑ 13 είναι μία και αδιαίρετη. Τα προβλήματα των μελών της λύνονται εκ των έσω και όχι στις εφημερίδες και στα social media. Δεν δέχεται υποδείξεις και χρηματοδοτήσεις απο κανέναν. Η θέση της είναι στις κερκίδες, στα κλαμπ, στο δρόμο και όχι στα πληκτρολόγια.

Καλούμε όλο τον κόσμο και τα μέλη μας, να στηρίξουν όλα τα αθλήματα του Συλλόγου μας, ώστε να βγει απο την κρίση.

Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 13

 •  29 Αυγούστου, 2017 | Ανακοίνωση  • 

Τα όσα εγκληματικά συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα εξαιτίας μιας παρέας άχρηστων και στημένων, που λυμαίνονται την ναυαρχίδα του συλλόγου, δεν αφήνουν, πλέον, κανέναν ασυγκίνητο. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει περάσει πολλά, έχει κάνει αξιομνημόνευτη υπομονή, έχει δεχτεί γροθιές στο στομάχι και παρά τα όσα δεινά έχει περάσει, διψάει για να σταθεί δίπλα στην ομάδα με κάθε τρόπο. Και εσένα πρόεδρε-διαχειριστή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας, σε στήριξε όσο λίγους.

f

Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 13

 •  20 Ιουλίου, 2017 | Ανακοίνωση  • 

Ήρθε η ώρα να ακουστούν τα πράγματα όπως έχουν, κι ας δυσαρεστηθούν αρκετοί. Ήταν 5 χρόνια πριν, Γιάννη Αλαφούζο, που σε στηρίξαμε θέλοντας και μη, σε μια κομβική στιγμή για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας, και σου αναγνωρίζουμε πως όταν το καράβι βούλιαζε, ήσουν εσύ αυτός που μπήκες μπροστά σαν καπετάνιος, για να μην πέσει στα βράχια. Όμως, ξέρεις καλύτερα κι από εμάς, πως ο καλός ο καπετάνιος στις φουρτούνες φαίνεται. Γυρνώντας 5 χρόνια πίσω, ο απολογισμός της διοίκησής σου είναι μοναχά ένα κύπελλο, πράγμα που σημαίνει πως το πλάνο πενταετίας απέτυχε παταγωδώς, με εμφανή τα πισωγυρίσματα και τις ανακολουθίες σε όσα δήλωνες κατα καιρούς. Σε στηρίξαμε ενάντια σε πολλούς, γιατί οι καιροί ήταν περίεργοι και ιδιαίτεροι, και φοβούμενοι μήπως κάνουμε περισσότερο κακό στο Σύλλογο παρά καλό, επιλέξαμε να μη σε πολεμήσουμε, παρόλο που δόθηκαν αρκετές αφορμές, που μας έφεραν στα όρια μας. Εσύ,όμως, το τερμάτισες. Και ΑΠΕΤΥΧΕΣ, Γιάννη Αλαφούζο…

Ανακοίνωση ΘΥΡΑ 13 Λευκωσίας

 •  17 Ιουνίου, 2017 | Ανακοίνωση  • 

Ο σύνδεσμος ανακοινώνει ότι οι εγγραφές και ανανεώσεις μελών για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχουν αρχίσει.

Σύντομα, θα ξεκινήσει και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας (ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτέχνη).

Ο Σύνδεσμος θα είναι ανοικτός κατά την καλοκαιρινή περίοδο κάθε Πέμπτη 19:30-21:30 το βράδυ και σε όλα τα φιλικά της ποδοσφαιρικής ομάδας που θα μεταδίδονται τηλεοπτικά. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 99974371 και στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου (www.madboys.com.cy).

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Λευκωσία, Θύρα 13

Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 13 Κύπρου

 •  4 Φεβρουαρίου, 2017 | Ανακοίνωση  • 

Μετά την πρωτοφανή ματαίωση του final-4 του League Cup Volley (Ελλάδος) που θα διεξαγόταν στη Λευκωσία, η ΘΥΡΑ 13 γνωστοποιεί στους οπαδούς του Παναθηναϊκού Α.Ο., σε Κύπρο και Ελλάδα, ότι την κύρια ευθύνη (για την ματαίωση) έχουν το υπουργείο Δημόσιας Τάξης Κύπρου και η Αστυνομία Κύπρου. Η αστεία πρόφασή τους για ‘’πληροφορίες επεισοδίων’’ και η άμεση παραδοχή αδυναμίας ελέγχου 500-1000 ατόμων σε αγώνα βόλεϊ δεν έπεισε ούτε εμάς, ούτε την Κυπριακή Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Η απόφαση θα γινόταν ενδεχομένως αποδεκτή, αν είχε παρθεί πολύ πριν την αρχή διάθεσης των εισιτηρίων.

Εμείς υποψιαζόμαστε "τι παίζει" και ποια σκοπιμότητα κρύβεται πίσω από την απόφαση. Δεν γνωρίζουμε αν η ΚΟΠΕ δέχτηκε πιέσεις "ανωτέρας βίας". Δε μπορούμε όμως να μην αναρωτηθούμε αν όλα έγιναν, όταν διαπιστώθηκε η κίνηση των εισιτηρίων και ποια ομάδα θα είχε τη συντριπτική υποστήριξη των οπαδών της. Εμείς εδώ γνωρίζουμε πόσα εισιτήρια είχαμε στα χέρια μας (τα περισσότερα από όσα είχαν ήδη διατεθεί διαδικτυακά) και γι’ αυτό καταγγέλλουμε τις Κυπριακές Αρχές για εμπαιγμό των οπαδών του Παναθηναϊκού και για εμπλοκή σε ‘‘ύποπτες αποφάσεις’’, σαν αυτές που βλέπουμε στο σάπιο ελληνικό κράτος (που πάντα ευνοούν την ίδια ομάδα).

Η Κύπρος, και να το ξέρουν όλοι, είναι καταπράσινη. Ο φόβος του ολυμπιακού για άδειες κερκίδες στην πλευρά του στους αγώνες του βόλεϊ, είναι για εμάς μία άτυπη νίκη. Θα έχουμε στο μέλλον άλλη ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε τη δύναμη των συνδέσμων του Παναθηναϊκού στην Κύπρο. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εδώ ‘‘μιλούν’’ με κινήσεις και πράξεις στα γήπεδα και στους δρόμους (και όχι στο διαδίκτυο). Άλλοι έχουν την ανάγκη να κρύβουν την ανυπαρξία τους στην Κύπρο. Οι πράσινοι σύνδεσμοι, σε δύσκολους καιρούς για το Σύλλογο, βρίσκονται σε όλες τις μεγάλες πόλεις του νησιού, δυνατοί και ενωμένοι, κρατώντας τη σημαία με το Τριφύλλι ψηλά.

ΥΓ1: Ο τελικός τόπος διεξαγωγής του αγώνα του Παναθηναϊκού (στου Ρέντη και όχι στη Λευκωσία) επιβεβαίωσε τις υποψίες μας.
ΥΓ2: Ήμασταν σίγουροι ότι στο γήπεδο ‘Ελευθερία’ ούτε 100 κόκκινα σιχάματα δεν θα εμφανίζονταν. Όπως δεν εμφανίστηκαν πουθενά στη Λευκωσία και στις 8 Δεκεμβρίου. Κύπρος = Παναθηναϊκός. Τελεία και παύλα.
ΥΓ3: Τελικά παντού είστε οι ίδιοι… ΓΑΥΡΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ…
ΥΓ4: 109 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο… ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ!
ΥΓ5: ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ…

Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 13

 •  10 Ιανουαρίου, 2017 | Ανακοίνωση  • 

Η αλληλεγγύη και η ομοψυχία είναι συστατικά που έχουν φέρει τη Θύρα 13 στο ρόλο του πρωταγωνιστή και πρωτοπόρου στα οπαδικά δρώμενα της χώρας. Είναι αδιαπραγμάτευτο, επομένως, πως πάντα είμαστε δίπλα σε όποιον αδελφό μας αντιμετωπίζει πρόβλημα, πόσο μάλλον όταν αυτό το πρόβλημα σχετίζεται με τον εκφοβισμό από τις αρχές ή με την κρατική καταστολή (ο εκφοβισμός μπορεί να προέρχεται είτε από νουθεσίες επιχειρηματιών προς αυτήν την κατεύθυνση ή από την προθυμία των αρχών να πουλήσουν εκδούλευση σε όσους τους χορηγούν, σε κάθε περίπτωση οι πρακτικές αυτές είναι, αν μη τι άλλο, κατακριτέες από εμάς). Οι απόψεις των οπαδών μπορούν να κρίνονται, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν ούτε να εκβιάζονται ούτε να ποινικοποιούνται. Η Θύρα 13 λειτουργεί σαν οικογένεια και τα μέλη της θα προστατευτούν από δόλιες ενέργειες.

Ανακοίνωση Θ13 Επαρχίας – Ευρώπης – Κύπρου

 •  24 Δεκεμβρίου, 2016 | Ανακοίνωση  • 

Καταρχήν θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από όσους μέσα στην Παναθηναϊκή Οικογένεια μοιάζει το παρακάτω κείμενο ακαταλαβίστικο. Οι εξελίξεις όμως εδώ και καιρό είναι συνεχείς και τα πράγματα σε ένα μόνιμο κατήφορο σε πολλαπλά επίπεδα.

Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 13

 •  24 Ιουλίου, 2016 | Ανακοίνωση  • 

Η Θύρα 13 εκφράζει την πλήρη αντίθεσή της στην παραχώρηση της ιστορικής μας έδρας στο υποταγμένο σωματείο της Ηπείρου για το ευρωπαϊκό του παιχνίδι. Είναι απορίας άξιο πώς στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αυξημένες αρμοδιότητες, άρα και ευθύνες, καταδέχονται έστω και να συνομιλούν με παράγοντες που εχθρεύονται το σύλλογό μας. Είναι ανήκουστο να θέλουμε να εξυπηρετήσουμε ομάδες, των οποίων οι οπαδοί επιδίδονται σε ακατάσχετο υβρεολόγιο εναντίον της ομάδας μας και του προέδρου επί προσωπικού,καθε φορά που παίζουμε στην έδρα τους,και ο ίδιος τώρα να δέχεται να παραχωρηθεί το γήπεδό μας!

Ανακοίνωση ΘΥΡΑ 13 Λευκωσίας

 •  30 Ιουνίου, 2016 | Ανακοίνωση  • 

Ο σύνδεσμος ανακοινώνει ότι οι εγγραφές μελών για τη νέα αγωνιστική περίοδο αρχίζουν στις 30 Ιουνίου 2016.

Σύντομα, θα ξεκινήσει και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας (ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτέχνη).

Ο Σύνδεσμος θα είναι ανοικτός κατά την καλοκαιρινή περίοδο κάθε Πέμπτη 7:00-9:00 το βράδυ και σε όλα τα φιλικά της ποδοσφαιρικής ομάδας που θα μεταδίδονται τηλεοπτικά. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 99974371, στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου (www.madboys.com.cy), καθώς και στο Panathinaikos Forum (Κύπρος).

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Λευκωσία, Θύρα 13

Ανακοίνωση - Πρωτοχρονιάτικοι Λαχνοί

 •  25 Φεβρουαρίου, 2016 | Ανακοίνωση  • 

Οι τυχεροί της κλήρωσης του πρωτοχρονιάτικου λαχνού, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2015 είναι οι ακόλουθοι:

Δώρο: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Αρ.Λαχνού: 0850 0792 0787 0361 0773 0354 0234 0623 0382 0576 0438 0363 0870

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Θ13 ΚΥΠΡΟΥ

 •  16 Φεβρουαρίου, 2016 | Ανακοίνωση  • 

Ανακοίνωση Θύρας 13

 •  20 Ιανουαρίου, 2016 | Ανακοίνωση  • 

Χαράλαμπε Σταύρο Κοντονή, εσύ που ξεκίνησες σαν εξυγιαντής και πολέμιος της διαφθοράς, έχεις γίνει ένα με το σύστημα. Έχεις μετατραπεί σε υπέρμαχο αυτών που έχουν κάνει τσιφλίκι τους το ελληνικό ποδόσφαιρο και πλουτίζουν στην πλάτη όλων των Ελλήνων φιλάθλων. Εσύ που συντηρείς ένα ποδόσφαιρο, όμοιο με τη «δημοκρατία» που μας σερβίρετε. Εσύ που έχεις βαλθεί να εξοντώσεις τον Παναθηναϊκό, πήρες εντολή να πολεμήσεις και τη Θύρα 13, το θεματοφύλακα του Συλλόγου, τον κινητήριο μοχλό ενός ολόκληρου αθλητικού οργανισμού.

Ανοιχτή Επιστολή προς Υφ. Αθλητισμού

 •  25 Νοεμβρίου, 2015 | Ανοιχτή Επιστολή  • 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΦ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΝΤΟΝΗ

«Σας αποστέλλουμε δεύτερη ανοιχτή επιστολή, παρ’ όλο που ακόμα δεν μας έχετε απαντήσει στην πρώτη επιστολή μας, ημερομηνίας 17 Μαρτίου 2015. Παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα της πρώτης επιστολής, για να συνειδητοποιήσετε και εσείς ο ίδιος προσωπικά τι έργο έχετε παράγει ως υφυπουργός Αθλητισμού τους τελευταίους μήνες και πόσο αποπροσανατολιστικές είναι οι κατά καιρούς δηλώσεις σας:

"… Ο θυμός που έχει συσσωρευτεί στην ελληνική αθλητική κοινωνία για τις πολυετείς αδικίες που τελούνται από ανθρώπους με ιδιοτελή κίνητρα στο χώρο του ποδοσφαίρου, δεν θα ελεγχθεί με ημίμετρα, όπως αυτά που ανακοινώθηκαν πρόσφατα από τον υφυπουργό Αθλητισμού (βλ. νέο ‘νόμο Κοντονή’), τα οποία προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα συμπτώματα αφήνοντας τις αιτίες της ασθένειας άθικτες….. Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από το στόμα του υφυπουργού για το πώς θα πάψει να υπάρχει η αδικία που βιώνουμε με τόσο προκλητικό τρόπο επί τόσα χρόνια και πώς θα επιβληθεί η ισονομία…"

Αυτά γράφαμε δημόσια προς εσάς στις 17 Μαρτίου 2015. Με θυμό και οργή πια, λίγους μήνες μετά, διαπιστώνουμε ότι, όχι μόνο δεν παράγετε έργο ως υφυπουργός, αλλά έχετε γίνει πια μέρος του προβλήματος. Το ελληνικό ποδόσφαιρο μαστίζεται από την γνωστή εγκληματική οργάνωση (με επίσημα στοιχεία πια), η οποία επί θητείας σας βρίσκεται στο απόγειο της δράσης της και εσείς, ως υφυπουργός, δεν κάνετε απολύτως τίποτα προς επίσπευση των δικαστικών και ποινικών υποθέσεων που εκκρεμούν από το 2011.»

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την επιστολή:
 • Open Letter to Kontonis
 • Ανακοίνωση Θύρας 13

   •  24 Νοεμβρίου, 2015 | Ανακοίνωση  • 

  Δεν έχουν περάσει παρά μόνο κάποιες ώρες από την αναβολή του ντέρμπι και η αλήθεια είναι ότι γράφτηκαν πολλά και ακούστηκαν ακόμα περισσότερα για όλα όσα έγιναν στο ιστορικό μας γήπεδο. Γνώμες και απόψεις που αντιμετωπίζουν επιδερμικά το πρόβλημα, γιατί κανείς δε θέλει να αγγίξει την ουσία του. Ως Θύρα 13, είμαστε εδώ για να στηλιτεύσουμε όλες εκείνες τις συμπεριφορές-αντιδράσεις που οδήγησαν σε μια ακόμα ελληνική ποδοσφαιρική παρωδία και να θέσουμε ερωτήματα προς όλους τους δήθεν υπευθύνους που κόπτονται για το άθλημα, την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων και την τέρψη των θεατών.

  Ανακοίνωση Θύρας 13

   •  19 Σεπτεμβρίου, 2015 | Ανακοίνωση  • 

  Μετά από πολλές ημέρες έντονου θυμού, αγανάκτησης, πίκρας αλλά και ισοπέδωσης των πάντων από τους κριτές των πληκτρολογίων, που θρέφονται από την πικρόχολη κριτική και ξέρουν μονάχα να γκρινιάζουν, ήρθε η ώρα να αποσαφηνίσουμε τη θέση μας ως Θύρα 13 για τα τεκταινόμενα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

  Μία χρονιά που ξεκίνησε με όνειρα, προσδοκίες και απαίτηση για επιστροφή στους τίτλους και ευρωπαϊκή πορεία αντάξια του ονόματος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, εξελίσσεται με άσχημο τρόπο. Ο ντροπιαστικός αποκλεισμός από μια ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, η έλλειψη πάθους και εγωισμού που προκάλεσε την άσχημη εικόνα στη Νέα Σμύρνη, είναι γεγονότα που όλους μας εξόργισαν. Ευθύνες για τη μέχρι σήμερα παρουσία, έχουν όλοι όσοι απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ!

  Εγγραφές Μελών & Εισιτήρια Διαρκείας 2015-16

   •  20 Ιουνίου, 2015 | Ανακοίνωση  • 

  Ο σύνδεσμος ανακοινώνει ότι οι εγγραφές μελών για τη νέα αγωνιστική περίοδο αρχίζουν στις 24 Ιουνίου 2015.

  Την ίδια μέρα ξεκινάει και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα περίοδο, αποκλειστικά σε μέλη. Θα δωθεί προτεραιότητα ανάλογα με την ημερομηνία εγγραφής στο σύνδεσμο καθώς και στους παλαιούς κατόχους. Για την έκδοση είναι απαραίτητη η προσκόμιση μίας φωτοτυπίας ταυτότητας.

  Ο Σύνδεσμος θα είναι ανοικτός κατά την καλοκαιρινή περίοδο κάθε Τετάρτη 7:00-9:00 το βράδυ και σε όλα τα φιλικά της ποδοσφαιρικής ομάδας που θα μεταδίδονται τηλεοπτικά. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 99974371, στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου, καθώς και στο Panathinaikos Forum (Κύπρος).

  ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
  Λευκωσία, Θύρα 13

  Ανοιχτή Επιστολή προς Κυβέρνηση, UEFA

   •  21 Μαρτίου, 2015 | Ανοιχτή Επιστολή  • 

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ UEFA.

  Η Θύρα 13 είναι παντού. Με συνεργασία όλων των Συνδέσμων της Θύρας 13 στην Κύπρο τις τελευταίες δύο εβδομάδες τολμήσαμε κάτι δύσκολο. Αυτό που πολιτικοί και δημοσιογράφοι δεν τολμούν εδώ και χρόνια. Σε μία ανοιχτή επιστολή, που απευθύνεται στον Έλληνα Πρωθυπουργό, την Ελληνική Κυβέρνηση και την UEFA, δημοσιοποιούμε τη διαφθορά του ελληνικού ποδοσφαίρου και θέτουμε θεσμούς και πρόσωπα προ των ευθυνών τους.

  ΘΥΡΑ 13 ΚΥΠΡΟΥ | Λευκωσία - Παραλίμνι - Πάφος - Λεμεσός - Λάρνακα

 • Open Letter to Greek PM [ελ]

 • Open Letter to UEFA [en]
 • Ανακοίνωση Θύρας 13

   •  06 Μαρτίου, 2015 | Ανακοίνωση  • 

  Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν

  Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο ελάχιστες μέρες ώστε να καταλάβουν οι φωστήρες της νέας κυβέρνησης αυτό που βόλευε και τους προκατόχους τους, πως δηλαδή οι μόνοι υπεύθυνοι για την κατρακύλα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι οι οργανωμένοι οπαδοί και οι σύνδεσμοι φιλάθλων. Μία τόσο απλοϊκή και αφελής σκέψη, ένα πρόχειρο τσουβάλιασμα, ώστε να πετάξουν την καυτή πατάτα από πάνω τους αντί να προσπαθήσουν να βρουν ουσιαστική λύση. Αλήθεια, όμως, τι λύση να περιμένουμε από ανθρώπους που δεν ξέρουν τι σημαίνει να περνάς ώρες ατελείωτες στο πλευρό της αγαπημένης σου ομάδας.

  Ανακοίνωση - Πρωτοχρονιάτικοι Λαχνοί

   •  05 Φεβρουαρίου, 2015 | Ανακοίνωση  • 

  Οι τυχεροί της κλήρωσης του πρωτοχρονιάτικου λαχνού, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015 είναι οι ακόλουθοι:

  Δώρο: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
  Αρ.Λαχνού: 476 1420 1368 177 1220 353 1316 550 1311 1076 1276 956 1274

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Θ13 ΚΥΠΡΟΥ

   •  31 Ιανουαρίου, 2015 | Ανακοίνωση  • 

  ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΘΥΡΑ 13!

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Θ13 ΚΥΠΡΟΥ

   •  20 Ιανουαρίου, 2015 | Ανακοίνωση  • 

  Η Θύρα 13 Κύπρου ανακοινώνει ότι συγκέντρωσε και παρέδωσε στην μάνα του λόχου, τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ το ποσό των 1000 ευρώ που θα διατεθεί για το τμήμα πάλης. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, συνεχίζουμε αρωγοί και συνοδοιπόροι στην οικονομική εξυγίανση του Συλλόγου.

  Θύρα 13 Κύπρου…Πιο ενωμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ!
  Αθεράπευτα ρομαντικοί, επικίνδυνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ…

  Οι συνδέσμοι:
  Θύρα 13 Λευκωσίας
  Θύρα 13 Παραλίμνι
  Θύρα 13 Πάφος
  Θύρα 13 Λεμεσός
  Θύρα 13 Λάρνακας

  Ανακοίνωση Θύρας 13

   •  26 Δεκεμβρίου, 2014 | Ανακοίνωση  • 

  Σας γαμήσαμε με τα παιδιά Τις γιορτινές μέρες που διανύουμε, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ ολυμπιακός περιμένουν από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, τον υφυπουργό αθλητισμού και τον αθλητικό δικαστή να τους φέρουν, ως άλλοι μάγοι με τα δώρα, τον χριστουγεννιάτικο μποναμά, μια νίκη στα χαρτιά για ένα παιχνίδι που έχασαν καθαρά και δίκαια εντός παρκέ.

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Θ13 ΚΥΠΡΟΥ

   •  23 Οκτωβρίου, 2014 | Ανακοίνωση  • 

  Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2014-2015

  Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας Μπάσκετ για τη σεζόν 2014-2015.

  Η τιμή τους είναι €100, αποκλειστικά για μέλη και για την έκδοσή τους χρειάζεται φωτοτυπία ταυτότητας.

  ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ!

  Εγγραφές Μελών & Εισιτήρια Διαρκείας 2014-15

   •  4 Ιουνίου, 2014 | Ανακοίνωση  • 

  Ο σύνδεσμος ανακοινώνει ότι οι εγγραφές μελών για τη νέα αγωνιστική περίοδο αρχίζουν στις 11 Ιουνίου 2014.

  Την ίδια μέρα ξεκινάει και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα περίοδο. Η τιμή τους είναι 200 ευρώ, στην οποία συμπεριλαμβάνεται η ετήσια συνδρομή στο σύνδεσμο και οικονομική ενίσχυση στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό (10 ευρώ). Για τους περσινούς κατόχους διαρκείας, η τιμή είναι 190 ευρώ. Εκτός από τη Θύρα 13-14, θα υπάρχει και περιορισμένος αριθμός στην Θύρα 7. Θα δωθεί προτεραιότητα για ανανέωση του διαρκείας στους παλαιούς κατόχους μέχρι και τις 15 Ιουλίου και για την έκδοση είναι απαραίτητη η προσκόμιση μίας φωτοτυπίας ταυτότητας.

  Ο Σύνδεσμος θα είναι ανοικτός κατά την καλοκαιρινή περίοδο κάθε Τετάρτη 6:30-8:30 το βράδυ και σε όλα τα φιλικά της ποδοσφαιρικής ομάδας που θα μεταδίδονται τηλεοπτικά. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 99974371, στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου, καθώς και στο σχετικό forum των Green Web Fans (GreenWebFans Παντού - Κύπρος).

  ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
  Λευκωσία, Θύρα 13

  Ανακοίνωση Θύρας 13

   •  20 Μαΐου, 2014 | Ανακοίνωση  • 

  ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ

  Ξεκινώντας αυτήν τη χρονιά, σίγουρα, κανείς δεν περίμενε την αγωνιστική πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Έχοντας στο μυαλό μας την περσινή τραγική χρονιά, όλοι ήμασταν επιφυλακτικοί και δεν ξέραμε τι να περιμένουμε από αυτήν την ομάδα. Απλά ξέραμε και ξέρουμε ποια ομάδα υποστηρίζουμε και ότι αργά ή γρήγορα ο Παναθηναϊκός μας θα επέστρεφε στο δρόμο των επιτυχιών. Σε αντίθεση με πολλούς που εξαφανίστηκαν στα δύσκολα, εμείς ήμασταν εδώ για μία ακόμα φορά.

  Θ13 Κύπρου - Πρωτοχρονιάτικοι Λαχνοί

   •  02 Μαρτίου, 2014 | Ανακοίνωση  • 

  Οι τυχεροί της κλήρωσης του πρωτοχρονιάτικου λαχνού, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, στα πλαίσια της εκδήλωσης για τα επίσημα εγκαίνια του συνδέσμου της Λάρνακας καθώς και της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας όλων των συνδέσμων του νησιού, είναι οι ακόλουθοι:

  Δώρο: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
  Αρ.Λαχνού: 0159 0053 1016 0763 0820 0806 0907 0155 0346 0166 0761 1076 0758

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Θ13 ΚΥΠΡΟΥ

   •  20 Φεβρουαρίου, 2014 | Ανακοίνωση  • 

  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Η Θύρα 13 Λάρνακας ενημερώνει τους φίλους του Παναθηναϊκού ότι διοργανώνει μία διπλή εκδήλωση στις 28 Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Παρασκευή, για τα επίσημα εγκαίνια του συνδέσμου της και για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας όλων των συνδέσμων του νησιού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του συνδέσμου της Λάρνακας (Κωστάκη Παντελίδη 5, τηλ. 96241112) στις 19.30. Το ίδιο βράδυ θα γίνει και η κλήρωση για τους πρωτοχρονιάτικους λαχνούς και οι νικητήριοι αριθμοί θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα: www.madboys.com.cy. Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν τα ενεργά μέλη από όλους του συνδέσμους της Θύρας 13 Κύπρου (Λευκωσία, Παραλίμνι, Πάφος, Λεμεσός, Λάρνακα) και είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι αγωνιούν και αγωνίζονται για το καλό του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου. Η Θύρα 13 Κύπρου είναι πιο δυνατή από ποτέ!

  ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

  Ανακοίνωση - Πρωτοχρονιάτικοι Λαχνοί

   •  30 Δεκεμβρίου, 2013 | Ανακοίνωση  • 

  Κυκλοφόρησαν οι Πρωτοχρονιάτικοι λαχνοί των Συνδέσμων της Θ.13 Κύπρου προς €5 έκαστος. Η κλήρωση για τα διάφορα δώρα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014.

  Με την ευκαιρία των εορτών και του νέου έτους σας ευχόμαστε υγεία, χαρά και ένα δυνατό ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

  Ανακοίνωση Θύρας 13

   •  01 Νοεμβρίου, 2013 | Ανακοίνωση  • 

  Πρωτάθλημα Παρωδία – Ομάδα Δυσωδία

  Την Τετάρτη το μεσημέρι ένα ακόμα έγκλημα κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου έλαβε χώρα μετά από απόφαση της δήθεν αρμόδιας αρχής. Με ”χουντικές” μεθόδους αποφασίστηκε η απαγόρευση της κριτικής ενάντια στις αποφάσεις της σούπερ λίγδας από εφημερίδες και μ.μ.ε. που ανήκουν σε άτομα που έχουν σχέση με ομάδες της σούπερ λίγδας. Είναι, φυσικά, μία απόφαση που φωτογραφίζει τον Γιάννη Αλαφούζο, το ΣΚΑΙ και την Καθημερινή. Όλη αυτή η κριτική που δέχεται η ομάδα του δημοσίου και της αστυνομιας, μάλλον ενόχλησε κάποιους μέσα σε αυτήν που φρόντισαν να προσθέσουν αυτή την διάταξη στους όρους του πρωταθλήματος.

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Θ13 ΚΥΠΡΟΥ

   •  31 Οκτωβρίου, 2013 | Ανακοίνωση  • 

  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Η Θ13 ΚΥΠΡΟΥ ενημερώνει όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού Α.Ο. στην Κύπρο και ιδιαίτερα στην επαρχία Λάρνακας ότι από το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013 αρχίζει να λειτουργεί και επίσημα ο νέος σύνδεσμος μας στην πόλη της Λάρνακας. Προσκαλούνται όλοι οι φίλαθλοι μας να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Σαββάτου με την ομάδα του δημοσίου στο νεοδιαμορφωμένο χώρο της Λάρνακας (Κωστάκη Παντελίδη 5, τηλ. 96241112).

  Επίσης υπενθυμίζουμε ότι οι εγγραφές στο νέο σύνδεσμο, αλλά και σε όλους τους συνδέσμους της Θ13 Κύπρου συνεχίζονται!

  Θ13 Κύπρου | Λευκωσία - Παραλίμνι - Πάφος - Λεμεσός - Λάρνακα | Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ!

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Θ13 ΚΥΠΡΟΥ

   •  11 Οκτωβρίου, 2013 | Ανακοίνωση  • 

  Διάθεση Εισιτηρίων

  Οι Σύνδεσμοι της Θύρας 13 Κύπρου ανακοινώνουν σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι, εν όψει του αγώνα μπάσκετ του Παναθηναϊκού Α.Ο. για την Ευρωλίγκα στις 25 Οκτωβρίου 2013 στη Λευκωσία (κλειστό γήπεδο 'Ελευθερία'), θα διαθέτουν μεγάλο αριθμό εισιτηρίων από τις 11 Οκτωβρίου, ημέρα Παρασκευή. Τα εισιτήρια θα διατίθενται στα μέλη των συνδέσμων, αλλά και σε μη μέλη, μέχρι εξαντλήσεως τους. Η διάθεση και πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τα κατά τόπους γραφεία των συνδέσμων, στις παρακάτω ημέρες και ώρες.

  Πληροφορίες για τη διάθεση των εισιτηρίων σε όλους τους συνδέσμους της Κύπρου στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

  1) Λευκωσία | Ανδρέα Αραούζου 7A (κάθετη οδός στη λεωφ. Μακαρίου)| τηλ. 99974371
  Δευτέρα έως Παρασκευή 6-9 μμ, Σάββατο-Κυριακή 11 πμ - 7 μμ

  2) Παραλίμνι | Διγενή Γρίβα 32, τηλ. 99861071, 99598425
  Δευτέρα έως Κυριακή 6-9 μμ

  3) Πάφος | Λεωφ. Αθήνας 66, τηλ. 99312374, 99018450
  Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 7.30-9.30 μμ, Σάββατο-Κυριακή 4-6 μμ

  4) Λεμεσός | Κεφαλληνίας 11, τηλ. 97842903
  Δευτέρα έως Κυριακή, από 8 μμ και μετά, 14 & 20 Οκτωβρίου από 6 μμ και μετά

  5) Λάρνακα | Κωστάκη Παντελίδη 5 (πίσω από 'Κρητική Γωνιά')| τηλ. 99923013
  Δευτέρα έως Παρασκευή 5-8 μμ

  ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Θ13 ΚΥΠΡΟΥ

   •  21 Αυγούστου, 2013 | Ανακοίνωση  • 

  Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2013-2014

  Η ΘΥΡΑ 13 Κύπρου ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας Μπάσκετ.

  Η τιμή είναι 100 ευρώ για τα μέλη των συνδέσμων, για την έκδοση τους χρειάζεται φωτοτυπία ταυτότητας και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από όλους τους Συνδέσμους της ΘΥΡΑΣ 13 στη Κύπρο (Λευκωσία-Παραλίμνι-Πάφος-Λεμεσός).

  Η στήριξη και η επιβράβευση στο τμήμα που μας κάνει περήφανους κάθε χρονιά, είναι αναγκαία περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

  ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ!

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Θ13 ΚΥΠΡΟΥ

   •  07 Αυγούστου, 2013 | Ανακοίνωση  • 

  Οι σύνδεσμοι της Θ13 Κύπρου, συνεπείς στην υπόσχεση που είχαμε δώσει στις 25 Απριλίου 2013 συγκεντρώσαμε και παραδώσαμε στη Θ13 (Κεντρικό Σύνδεσμο) το ποσό των 1100€ για ενίσχυση των τμημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ΑΟ. Γινόμαστε κι εμείς με αυτό τον τρόπο αρωγοί στη νέα προσπάθεια της Θ13, η οποία πρόσφατα ανέλαβε τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Υπενθυμίζουμε ότι σε όλους τους συνδέσμους της Θ13 Κύπρου (Λευκωσία-Παραλίμνι-Πάφος-Λεμεσός) είναι δυνατή η εγγραφή στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση και καταβάλλοντας το ποσό των 60€. Επίσης, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας 2013-14 για τα μέλη μας, ακόμα και σε θύρες άλλες, πέραν της θύρας 13 του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

  ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

  Ανακοίνωση Θύρας 13

   •  09 Ιουλίου, 2013 | Ανακοίνωση  • 

  Η χθεσινή μέρα σίγουρα είναι ιστορική τόσο για εμάς όσο και για τον Παναθηναϊκό μας. Για πρώτη φορά στην ιστορία η Θύρα 13 αναλαμβάνει τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, τη ”μάνα του λόχου”, που ουσιαστικά αποτελεί την αρχή και το τέλος για το σύλλογο μας.

  ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ 2013 - 2014

   •  27 Ιουνίου, 2013 | Ανακοίνωση  • 

  Οι Mad Boys Cyprus ανακοινώνουν ότι οι εγγραφές για τη νέα αγωνιστική περίοδο αρχίζουν στις 3 Ιουλίου 2013. Ο Σύνδεσμος θα είναι ανοικτός κατά την καλοκαιρινή περίοδο κάθε Τετάρτη 7-9 το βράδυ και σε όλα τα φιλικά της ποδοσφαιρικής ομάδας που θα μεταδίδονται τηλεοπτικά. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 99974371, στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου, καθώς και στο σχετικό forum των Green Web Fans (GreenWebFans Παντού - Κύπρος).

  ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

  Mad Boys Cyprus

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Θ13 ΚΥΠΡΟΥ

   •  8 Ιουνίου, 2013 | Ανακοίνωση  • 

  Εισιτήρια Διαρκείας 2013-2014

  Μετά από πολλά χρόνια η Θύρα 13 της Λεωφόρου ξανανοίγει τις πόρτες της. Για πρώτη φορά το πέταλο θα ενωθεί και θα γίνει πιο δυνατό από ποτέ. Όλοι μας έχουμε την υποχρέωση να είμαστε εκεί, στις παλιές γνώριμες θέσεις μας και να υποστηρίξουμε τον Παναθηναϊκό μας σε αυτήν τη νέα προσπάθεια. Κανείς δεν περισσεύει, ούτε νέος, ούτε παλιός. Η Θύρα 13 και η ομάδα μας χρειάζεται όλους.

  Από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Η τιμή τους είναι 120 ευρώ για τα μέλη των συνδέσμων. Σε αυτήν τη νέα αρχή πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες.

  ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13

  Ανακοίνωση Ε.Φ.Σ. Θύρας 13

   •  31 Μαΐου, 2013 | Ανακοίνωση  • 

  Τα Εγκλήματα του Παρελθόντος, Η ελπίδα του Αύριο.

  Τριάντα τέσσερα χρόνια. Τόσα χρειάστηκαν για να αποκτήσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το πρώτο περιουσιακό της στοιχείο. Τόσο δύσκολο ήταν να έχει η ομάδα μία πραγματική ιδιοκτησία και όχι να χρησιμοποιεί αθλητικές εγκαταστάσεις των ιδιοκτητών του. Πόσο δύσκολο ήταν άραγε, λοιπόν; Πόσο δύσκολο ήταν για μία οικογένεια που ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις στην Ελλάδα να έχει χτίσει γήπεδο, προπονητικά κέντρα, γραφεία και ότι άλλο συνθέτουν μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα;

  Ανακοίνωση Ε.Φ.Σ. Θύρας 13

   •  23 Μαΐου, 2013 | Ανακοίνωση  • 

  Λίγες μέρες μετά τη συνέντευξη με τον Γιάννη Αλαφούζο στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13 και εν’ όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου τα πράγματα είναι άπλα και ξεκάθαρα πια για όλους. Ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως μας δεσμεύτηκε δημόσια, είναι έτοιμος να υπογράψει και να αναλάβει προσωπικά κάθε ευθύνη που μπορεί να προκύψει από την ΓΗΠΕΛ και που αφορά άμεσα και την ΠΑΕ, η οποία είναι και η εγγυήτρια εταιρία της. Πράγμα πολύ σημαντικό αφού είναι κάτι που έπρεπε να γίνει εδώ και πολύ καιρό και να φύγει από τον Παναθηναϊκό μία πιθανή απειλή για το μέλλον...

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Θ13 ΚΥΠΡΟΥ

   •  25 Απριλίου, 2013 | Ανακοίνωση  • 

  Οι σύνδεσμοι της Θ13 στην Κύπρο ομόφωνα αποφασίσαμε σε έκτακτη συνέλευση να απέχουμε από τον προγραμματισμένο φιλικό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ομόνοια Λευκωσίας την 1η Μαΐου στο στάδιο ΓΣΠ. Επιλέγουμε αυτή τη στάση για να στείλουμε το μήνυμα στον κ. Γιάννη Αλαφούζο ότι δε μας εκφράζει ούτε με τα λόγια του, ούτε με τις πράξεις του. Το δηλώνουμε όσο πιο ευγενικά γίνεται, καθώς επέδειξε ασυνέπεια στα λεγόμενά του προς εμάς κατά την επίσκεψή του στο νησί μας το καλοκαίρι του 2012, στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

  Πιστεύουμε ότι η παρουσία του κατά την αγωνιστική περίοδο 2012-13, χαρακτηριζόμενη ως «τρόικα» από τον ίδιο, επιδείνωσε όλα τα προβλήματα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Η απορία μας είναι 'σε τι ακριβώς αποσκοπεί'. Ας συνειδητοποιήσει ότι δεν απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού, αλλά σε ενήλικες με κρίση και κυρίως με άδολη αγάπη για το Σύλλογο. Δεν είμαστε εκ πεποιθήσεως 'αντιδραστικοί', να μη μας αρέσει τη μία ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και την άλλη ο Γιάννης Αλαφούζος. Απαιτούμε όμως κοινή λογική και πάθος για την ομάδα. Δεν μπορούμε άλλο να κάνουμε τα στραβά μάτια στα κακώς κείμενα, που εξακολουθούν στα του Συλλόγου, με πρόσφατο αποκορύφωμα «το ηθικό πρόσωπο με το οποίο γίνονται ακόμα κάποιες επαφές». Δεν θα περιγράψουμε την κατάσταση, όλοι γνωρίζουμε.

  Ο φιλικός χαρακτήρας του αγώνα της Πρωτομαγιάς μας δίνει τη δική μας ευκαιρία να πάρουμε θέση. Παρά την τρελή επιθυμία μας να δούμε την ομάδα στο γήπεδο, αποφασίσαμε να απέχουμε. Η στάση μας σε αυτόν τον αγώνα θέλουμε να είναι ένα πρώτο 'καμπανάκι' δράσεων για όλους μας. Για το τι θα πράξουμε την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αν και εφόσον επιστρέψουμε στη Λεωφόρο, θα το αποφασίσει η Θ13, με την οποία και θα συνταχθούμε, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου.

  Αποφασίσαμε τέλος, το απαράδεκτα υψηλό για φιλικό αγώνα εν μέσω πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης αντίτιμο του εισιτηρίου (€20?) που θα κατέβαλε ο καθένας μας, να συγκεντρωθεί από όλους μας και να δοθεί για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.


  Mad Boys Cyprus (Θύρα 13 Λευκωσία)
  Θύρα 13 Παραλιμνίου
  Θύρα 13 Πάφου
  Θύρα 13 Λεμεσού


  Υγ: Η ανακοίνωση εσκεμμένα είναι όσο πιο τυπική γίνεται, άλλο θα θέλαμε να είναι το ύφος της. Αυτό ας το λάβει σοβαρά υπόψη του ο κ. Αλαφούζος.

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Πρωτοχρονιάτικοι Λαχνοί

   •  04 Μαρτίου, 2013 | Ανακοίνωση  • 

  Οι τυχεροί της κλήρωσης του πρωτοχρονιάτικου λαχνoύ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 είναι οι ακόλουθοι:

  Δώρο: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
  Αρ.Λαχνού: 1147 0986 1013 0673 0370 0971 0687 0234 0560 1005 1066 0308 0168

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Θ13 ΚΥΠΡΟΥ

   •  28 Φεβρουαρίου, 2013 | Ανακοίνωση  • 

  Η Θύρα 13 Κύπρου προσκαλεί όλους τους Παναθηναϊκούς του νησιού στην ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των συνδέσμων μας (Λεμεσός, Λευκωσία, Παραλίμνι, Πάφος).

  Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή, 3 Μαρτίου στις 18:00, στο σύνδεσμο της Πάφου. Θα ακολουθήσει η κλήρωση του πρωτοχρονιάτικου λαχνού.

  Σας περιμένουμε!

  Ανακοίνωση Ε.Φ.Σ. Θύρας 13

   •  5 Ιανουαρίου, 2013 | Ανακοίνωση  • 

  ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ, ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…

  Χρειάστηκαν 15 μήνες για να καταλάβουν κάποιοι τα αυτονόητα. Χρειάστηκαν 15 μήνες για να πειστούν κάποιοι ότι, ευτυχώς ή δυστυχώς, πρίγκηπας δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε ποτέ. Τα πράγματα από την αρχή οδηγούσαν κάπου, σε κάποιον αλλά πολλοί δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Τα γράψαμε από την αρχή, όταν δηλαδή, πρωτοεμφανίστηκε το συμπαθέστατο χοντροειδές υποκείμενο στην ΠΑΕ, που όχι συνεργάτης πρίγκιπα δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ αλλά μόνο σφουγγοκωλάριος του. Στην ανακοίνωση μας τότε γράφαμε ότι το όλο θέμα είναι απάτη, πολλοί μας χλεύασαν και μας είπαν τσάτσους του Βγενόπουλου. Οι ενδείξεις και τα σημεία, που έδειχναν το πόσο πλαστή είναι η όλη αυτή κατάσταση ήταν δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες. Μόνο οι ‘’τυφλοί’’ δεν τα έβλεπαν και αυτοί που τους τύφλωναν τα χρήματα. Και δυστυχώς ήταν πολλοί αυτοί, ειδικά οι δεύτεροι...

  Ανακοίνωση - Πρωτοχρονιάτικοι Λαχνοί

   •  22 Δεκεμβρίου, 2012 | Ανακοίνωση  • 

  Κυκλοφόρησαν οι Πρωτοχρονιάτικοι λαχνοί των Συνδέσμων της Θ.13 Κύπρου προς €5 έκαστος. Η κλήρωση για τα διάφορα δώρα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2013.

  Με την ευκαιρία των εορτών και του νέου έτους σας ευχόμαστε υγεία, χαρά και ένα δυνατό ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

  Ανακοίνωση Ε.Φ.Σ. Θύρας 13

   •  15 Δεκεμβρίου, 2012 | Ανακοίνωση  • 

  Οικονομική Ενίσχυση ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Α.Ο.

  Θα θέλαμε να ανακοινώσουμε στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ότι σαν Θύρα 13, από τις οικονομικές ενισχύσεις από τα εισιτήρια με την ομάδα του λιμανιού, μαζέψαμε το ποσό των 6000 ευρώ, παρά την μεγάλη οικονομική κρίση που πλήττει όλους μας. Τα λεφτά αυτά προέρχονται από το υστέρημα και από τις οικονομίες καθενός από εμάς και από εσάς που πήρατε εισιτήριο από τους συνδέσμους μας.

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Εισιτήρια με ΟΣΦΠ

   •  25 Νοεμβρίου, 2012 | Ανακοίνωση  • 

  Όσα από τα ΜΕΛΗ μας θέλουν εισιτήριο για τον αγώνα με το GAYro (9/12), να επικοινωνήσουν μαζί μας το συντομότερο.

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Θ.13 ΚΥΠΡΟΥ

   •  8 Οκτωβρίου, 2012 | Ανακοίνωση  • 

  Εισιτήρια Διαρκείας 2012-2013

  Ξεκίνησε η διάθεση διαρκείας του μπάσκετ ανδρών από όλους τους σύνδεσμους του Ενιαίου Φορέα της Θύρας 13 στην Κύπρο.. Είναι υποχρέωση μας, για μία ακόμη χρονιά να στηρίξουμε την ομάδα που μας έχει κάνει πολλές φορές υπερήφανους και που μας κρατάει ψηλά, όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια. Στηρίξτε όλοι την ομάδα μπάσκετ αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας από τους συνδέσμους μας.

  Η τιμή του είναι 100 ευρώ και για την έκδοση του χρειάζονται μία φωτοτυπία ταυτότητας.

  Φυσικά δεν ξεχνάμε και τα υπόλοιπα αθλήματα, αφού η βοήθεια μας σε αυτά είναι πιο πολύτιμη από ποτέ. Διαρκείας πόλο και βόλλευ αντρών με 25 ευρώ, ενώ συνεχίζεται στην ίδια τιμή η διάθεση των καρτών για τα γυναικεία τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ.

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ MAD BOYS CYPRUS

   •  10 Αυγούστου, 2012 | Ανακοίνωση  • 

  ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΦΙΛΙΚΟ) Οι Mad Boys Cyprus την Κυριακή 12 Αυγούστου θα βρίσκονται στη Λάρνακα, στο γήπεδο 'Αντώνης Παπαδόπουλος' για το φιλικό αγώνα της ομάδας μας με την Ανόρθωση στις 20.00. Εισιτήρια μπορούν να προμηθευτούν όσοι ενδιαφέρονται από τα εκδοτήρια του γηπέδου (Βόρεια κερκίδα) δύο ώρες πριν από την έναρξη.Καλούμε όλους τους οπαδούς μας στη Λευκωσία να δώσουν το 'παρών' στο νέο ξεκίνημα του ελεύθερου Παναθηναϊκού μας, μαζί με τους αδελφούς μας από Παραλίμνι, Πάφο και Λεμεσό. Μετά το τέλος του αγώνα, μόνο ολιγομελής αντιπροσωπεία του Συνδέσμου μας θα παραστεί σε ανοιχτή εκδήλωση που διοργανώνει η Παναθηναϊκή Συμμαχία στη Λάρνακα (Γρίβα Διγενή 44), για να υπάρξει μία άμεση γνωριμία και φιλική συνομιλία με τον κ. Ιωάννη Αλαφούζο, για τα νέα δεδομένα στα του Συλλόγου. Η προσέλευση στο χώρο της εκδήλωσης θα είναι ελεύθερη για τους απλούς φιλάθλους από όλη την Κύπρο.

  Υ.Γ.: Ως σύνδεσμος στηρίζουμε τη μεγάλη προσπάθεια της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και χαιρόμαστε όταν βλέπουμε ότι στο σύντομο βίο της μέχρι τώρα διορθώνει τις όποιες αβλεψίες και τα όποια λάθη της. Αναγνωρίζουμε ότι σε μεγάλο βαθμό η Παναθηναϊκή Συμμαχία και ο ίδιος ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος αφουγκράζονται συχνά το κοινό Παναθηναϊκό αίσθημα και ελπίζουμε στον επόμενο ερχομό τους στην Κύπρο να προτιμήσουν έναν αληθινά 'πράσινο' χώρο (όσοι ζούμε στο νησί ξέρουμε).

  MAD BOYS CYPRUS

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Θ.13 ΚΥΠΡΟΥ

   •  12 Ιουλίου, 2012 | Ανακοίνωση  • 

  Στα πρόθυρα της νέας αγωνιστικής χρονιάς καλούμαστε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και στην Κύπρο να στηρίξουμε τη δύσκολη προσπάθεια του Συλλόγου να αναγεννηθεί. Περιμένοντας τη μεταβίβαση των μετοχών Βαρδινογιάννη στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, που θα σημάνει την αρχή της εξυγίανσης όλου του Συλλόγου, το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, στηρίζοντας κι έμπρακτα τη Θύρα 13 μέσα στο γήπεδο είναι να αγοράσουμε εισιτήρια διαρκείας.

  Από σήμερα ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας σε όλους τους συνδέσμους του Ενιαίου Φορέα της Θύρας 13 στην Κύπρο. Το κόστος του εισιτηρίου διαρκείας μαζί με την ηλεκτρονική εγγραφή στην Παναθηναϊκή Συμμαχία είναι συνολικά 100€ για τα μέλη των συνδέσμων. Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν τις θύρες 33, 1 και 4 και για την έκδοσή τους απαιτούνται 2 φωτοτυπίες ταυτότητας.

  Στηρίζουμε την ομάδα αγωνιστικά και στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που μας δίνει την ελπίδα ότι θα οδηγήσει την οικογένεια Βαρδινογιάννη στο 0% των μετοχών της ΠΑΕ. Θέλουμε να πιστεύουμε, παρά τις δικαιολογημένες επιφυλάξεις μας, ότι η Παναθηναϊκή Συμμαχία θα είναι η διάδοχη μεταβατική κατάσταση προς την οριστική απελευθέρωση του Παναθηναϊκού μας.

  ΘΥΡΑ 13 ΚΥΠΡΟΥ

  ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ 2012-13

   •  02 Ιουλίου, 2012 | Ανακοίνωση  • 

  Οι Mad Boys Cyprus ανακοινώνουν ότι οι εγγραφές για τη νέα αγωνιστική περίοδο αρχίζουν στις 9 Ιουλίου 2012.Ο Σύνδεσμος θα είναι ανοικτός κατά την καλοκαιρινή περίοδο κάθε Δευτέρα 7-9 το βράδυ και σε όλα τα φιλικά της ποδοσφαιρικής ομάδας που θα μεταδίδονται τηλεοπτικά. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 99974371, στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου, καθώς και στο σχετικό forum των Green Web Fans (GreenWebFans Παντού - Κύπρος).

  ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

  Mad Boys Cyprus

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Φ.Σ Θύρας 13

   •  13 Ιουνίου, 2012 | Ανακοίνωση  • 


  Δεκατρία χρόνια μετά την άφιξη του Ζέλικο ήρθε η ώρα του αποχωρισμού. Δεκατρία χρόνια γεμάτα χαρές, επιτυχίες, ευρωπαϊκούς και ελληνικούς τίτλους, ήρθε, δυστυχώς, η στιγμή που όλοι απευχόμασταν. Οι προσπάθειες μας δεν ήταν αρκετές για να τον κρατήσουν κοντά μας. Δεν θέλαμε να φανταστούμε ποτέ τον Παναθηναϊκό χωρίς τον Ομπράντοβιτς, αλλά πρέπει να το κάνουμε τώρα.

  10 ΧΡΟΝΙΑ MAD BOYS CYPRUS

   •  5 Ιουνίου, 2012 | Ανακοίνωση  • 

  10 ΧΡΟΝΙΑ MAD BOYS CYPRUS
  Οι Mad Boys Cyprus συμπληρώνουν φέτος 10 χρόνια (2002-2012) ενεργής παρουσίας στο συνδεσμιακό χώρο του Παναθηναϊκού ΑΟ, με έδρα τη Λευκωσία. Ο Σύνδεσμος θα γιορτάσει την επέτειο των 10 χρόνων με μία εκδήλωση-γιορτή στο χώρο του στο κέντρο της Λευκωσίας στις 15 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 8 μμ.

  Ευπρόσδεκτοι είναι όσοι μας στηρίζουν αληθινά όλα αυτά τα χρόνια και όσοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού από όλη την Κύπρο θέλουν να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να νιώσουν την ατμόσφαιρα της Θύρας 13. Στην εκδήλωση θα παραστούν και μέλη συνδέσμων από Παραλίμνι, Πάφο και Λεμεσό.

  Υ.Γ. Στην εκδήλωση θα διατίθενται επετειακά μπλουζάκια.
  Mad Boys Cyprus

  FINAL 4 - 2012

   •  13 Μαΐου, 2012 | Multimedia  • 

  ΚΥΠΡΟΣ - ΘΥΡΑ 13
  Λίγο πριν την αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη, όπου ο σύνδεσμός μας έδωσε άλλη μια φορά το παρών του!

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Φ.Σ Θύρας 13

   •  27 Απριλίου, 2012 | Ανακοίνωση  • 

  ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ!!!

  Εδώ και λίγες ημέρες παρακολουθούμε ένα ακόμα παιχνίδι να παίζεται εις βάρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Ο Δήμος Αθηναίων ξαφνικά και μετά από πολύ καιρό ενδιαφέρεται για το γήπεδο στο Βοτανικό και για την Διπλή Ανάπλαση. Και φυσικά δεν είναι τυχαίο, ότι διάλεξε αυτήν τη στιγμή να το κάνει που δεν υπάρχει διοίκηση της ΠΑΕ και που η ομάδα εμφανίζεται αποδυναμωμένη σε όλα τα επίπεδα. Θέτει, μάλιστα, εκβιαστικά το ζήτημα της κατασκευής των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη στο Βοτανικό, χωρίς να έχει χτιστεί μάλιστα γήπεδο ποδοσφαίρου. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη έκανε χθες το αυτονόητο αρνούμενη να συμφωνήσει με το Δήμο Αθηναίων και το δήμαρχο που κρύβεται από τον πρόεδρο, κ. Μακρόπουλο. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να πειράξει οποιοσδήποτε το γήπεδο της Λεωφόρου αν πρώτα δεν έχει χτιστεί το ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και αντίστοιχες εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη.

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Φ.Σ Θύρας 13

   •  21 Απριλίου, 2012 | Ανακοίνωση  • 

  ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ!!!

  Μετά και την προχθεσινή γενική συνέλευση, ο ”ένοχος” για την σημερινή κατάσταση, είναι πλέον κατανοητό ότι είναι ένας και μοναδικός. Όλοι πλέον σύσσωμοι οι μέτοχοι, μεγάλοι και μικροί, η διοίκηση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού καθώς και όλος ο κόσμος της ομάδας μας, ζητάνε από τον ”παρκαδόρο” μεγαλομέτοχο, που κρύβεται εδώ και πολύ καιρό πίσω από τις δήθεν Παναθηναϊκές εφημερίδες και από τους κύκλους του να εμφανιστεί και να λογοδοτήσει για το θέμα του γηπέδου, ώστε να προχωρήσει η ομάδα μας εποχή και να απελευθερωθεί από το παλιό καθεστώς. Κανείς πλέον δεν θέλει να φαντάζεται και να σκέφτεται την επιστροφή του ραλίστα που κάποια παπαγαλάκια του προσπαθούν να περάσουν σαν πιθανό ενδεχόμενο. Κανείς δεν θέλει πλέον τον άνθρωπο που ανακάλυψε τον τσάκα και τα ΜΟU για να κερδίσει χρόνο στο επικοινωνιακό του παιχνίδι. Κανείς, δεν θέλει αυτόν που πολέμησε την πολυμετοχικότητα όσο κανένας άλλος.

  KΥΠΡΟΣ - ΘΥΡΑ 13

   •  4 Απριλίου, 2012  • 

  ΚΥΠΡΟΣ - ΘΥΡΑ 13

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Φ.Σ Θύρας 13

   •  29 Μαρτίου, 2012 | Ανακοίνωση  • 


  Είναι φανερό πλέον ότι η παραίτηση των τριών μελών, από πλευράς, Γ.Β., εκ του διοικητικού συμβουλίου του Παναθηναϊκού, έχει φτάσει πλέον την ομάδα σε τραγικά επίπεδα. Και πως να μην φτάσει άλλωστε όταν υπάρχει οργανωμένο σχέδιο διάλυσης της εκ του μεγαλομετόχου της.

  Χωρίς διοικητικό συμβούλιο, καμία απόφαση δεν μπορεί να παρθεί, ούτε η πιο απλή! Ακόμα και να υπήρχαν χρήματα, χωρίς υπογραφή δεν μπορεί να γίνει καμία πληρωμή. Το μίσος και η εκδικητικότητα του ”παρκαρισμένου” μεγαλομετόχου, οδηγεί έτσι την ομάδα μαθηματικά στην πτώχευση και την καταστροφή.

  Την Κυριακή, 1 Απριλίου, στις 16.30, ο Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων Θύρας 13, πραγματοποιεί στον “Τάφο του Ινδού” ανοιχτή συνέλευση των μελών όλων των συνδέσμων μας, Αθήνας και επαρχίας, με μοναδικό θέμα τις διοικητικές εξελίξεις. Μπορούν να παρευρεθούν, φυσικά και όσοι δεν είναι μέλη και θέλουν να εκθέσουν τις απόψεις τους. Η ώρα που ο κόσμος θα επέμβει έφτασε πια…

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Φ.Σ Θύρας 13

   •  21 Μαρτίου, 2012 | Ανακοίνωση  • 

  ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ
  Προχθές το βράδυ στο ΟΑΚΑ ζήσαμε όλοι μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία της ομάδας μας. Ένας αγώνας που δεν τελείωσε ποτέ, μία διακοπή που βλάπτει μόνο τον Παναθηναϊκό και κανέναν άλλο. Από χθες το μεσημέρι ακούμε στα ραδιόφωνα και τα κανάλια ότι οι οργανωμένοι φταίνε για τα επεισόδια, ότι αυτοί φταίνε για όλα και ότι οι σύνδεσμοι εκτρέφουν τη βία. Τελικά, η υποκρισία και ο θεατρινισμός ορισμένων που δήθεν κόπτονται για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έχει όρια. Αυτών που θέλουν τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του μόνιμα θύματα και συνεχώς να απολογούνται. Είναι οι ίδιοι που προκαλούν συνεχώς τον κόσμο με τις αποφάσεις τους σχετικά με το ποδόσφαιρο που εξυπηρετούν τα συμφέροντα μόνο μίας ομάδας, είναι αυτοί που λόγω της ανυπαρξίας της διοίκησης της ομάδας μας ασελγούν εις βάρος μας εδώ και πολλά χρόνια. Εμείς, έχουμε να δηλώσουμε σε όλους ότι δεν γεννηθήκαμε θύματα και ότι στο τέλος πληρώνεται ο λογαριασμός...

  Περιοδικό Θύρα 13 - Τεύχος 2

   •  20 Μαρτίου, 2012 | Ενημέρωση  • 

  Σας ενημερώνουμε ότι το 2ο τεύχος (όπως και το 1ο) του περιοδικού 'ΘΥΡΑ 13' (Μάρτιος 2012) διατίθεται στον σύνδεσμό μας προς €3.

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Φ.Σ Θύρας 13

   •  10 Μαρτίου, 2012 | Ανακοίνωση  • 

  ΑΝΑΛΑΒΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ
  Την Παρασκευή το πρωί στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ, έπεσαν και οι τελευταίες μάσκες. Όλοι πλέον έχουν καταλάβει ποιος πραγματικά φταίει γιά τη σημερινή κατάσταση της ομάδας. Ακόμα και ο πλέον αφελής βλέπει πλέον ότι ο αφανής μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει τεράστιες ευθύνες γιά την εικόνα του Παναθηναϊκού. Όχι μόνο, δεν εμφανίστηκε στη χθεσινή γενική συνέλευση αλλά εξουσιοδότησε τον δικηγόρο του να μην απαντήσει σε κανένα ερώτημα για τη Γηπέλ. Και πώς να απαντήσει άλλωστε...

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Φ.Σ Θύρας 13

   •  03 Μαρτίου, 2012 | Ανακοίνωση  • 

  ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ!!!
  Για μία ακόμα φορά ο έξι φορές πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός, μας έκανε υπερήφανους. Όχι μόνο με την πρόκριση μας στους οχτώ αλλά και με την εμφάνιση και νίκη του στην Ρωσία. Είμαστε σίγουροι ότι θα είμαστε μαζί του και στην Κωνσταντινούπολη σε μία προσπάθεια κατάκτησης του έβδομου ευρωπαϊκού τίτλου. Όμως, επειδή ο τελικός του κυπέλλου προηγείται θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας, ότι ο Ενιαίος Φορέας θα δώσει κανονικά φέτος το παρόν στο Ελληνικό...

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Εισιτήρια με ΟΣΦΠ

   •  19 Φεβρουαρίου, 2012 | Ανακοίνωση  • 

  Όσα από τα ΜΕΛΗ μας θέλουν εισιτήριο για τον αγώνα με το GAYro (18/3), να επικοινωνήσουν μαζί μας το συντομότερο.

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Δελτίο Τύπου

   •  18 Δεκεμβρίου, 2011 | Ανακοίνωση  • 

  Οι λέξεις ‘αγανάκτηση’ και ‘οργή’ είναι λίγες για να εκφράσουν αυτό που αισθανόμαστε για πολλοστή φορά για την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Ο πολυετής εξευτελισμός του Παναθηναϊκού Α.Ο. φτάνει σε άλλο ένα αποκορύφωμα με το ελεεινό φιάσκο των Αράβων πριγκίπων! Ο βιασμός της κοινής λογικής έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, συνεπικουρούμενος από όλα σχεδόν τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, ιδιαίτερα τα πράσινης απόχρωσης. Καθημερινά, επί τρίμηνο πια, προσβάλλεται η αξιοπρέπεια και η προσωπικότητα όλων των φιλάθλων του Παναθηναϊκού Α.Ο. με μία άνευ προηγουμένου επικοινωνιακή ‘καταιγίδα’ κοροϊδίας και υποκουλτούρας. Από την αρχή της υπόθεσης ‘Αλ Σαούντ’ γνωρίζαμε όλοι, που ασχολούμαστε ενεργά με τα του Συλλόγου, ότι ο αστείος μεσάζων (εξ Επισκοπής ορμώμενος) είναι ένας καθοδηγούμενος ‘μπροστινός’ της οικογένειας και ότι ‘πρίγκιπες’ και ‘πριγκίπισσες’ δεν υπάρχουν!

  Η όλη ιστορία, σε κύκλους πια, είναι σκηνοθετημένη για να κερδηθεί χρόνος για το μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη και να εκβιαστούν καταστάσεις στην ΠΑΕ, ώστε από τη μία να αποσιωπηθούν η πολυετής υπονόμευση της ομάδας εκ των έσω και τα σκοτεινά σημεία της ΓΗΠΕΛ και από την άλλη να περάσει παρασκηνιακά η ΠΑΕ σε ελεγχόμενους μεσάζοντες, Άραβες κατά προτίμηση, εμποδίζοντας οποιαδήποτε υγιή πρωτοβουλία άλλων μετόχων.

  Ευτυχώς όμως, η ευθύνη του μεγαλομετόχου και σε αυτήν την απαξίωση του Συλλόγου είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, ακόμα και στον ανυποψίαστο κόσμο της ομάδας. Όλοι οι δημοσιογράφοι του κόσμου να συνωμοτήσουν, δε μπορούν πια να δικαιολογήσουν την επιμελώς κεκαλυμμένη και εκδικητική τακτική του. Είναι ξεκάθαρο πια σε όλους, μετά το πρώτο αραβικό φιάσκο, ότι ο μεγαλομέτοχος, όχι λόγω ανικανότητας, αλλά λόγω επιθυμίας και συμφέροντος, επιδιώκει να μικρύνει και άλλο το Σύλλογο και παράλληλα να απεγκλωβιστεί από το βραχνά του Βοτανικού, βρίσκοντας μέσα από τον επιχειρηματικό του κύκλο στη Τζέντα κάποιον ‘Άραβα Τζίγγερ’ να συν-επωμιστεί, έστω και προσωρινά το λειτουργικό κόστος της ΠΑΕ και ό, τι άλλο ’κατασκευαστικό’ προκύψει στο μέλλον. Απώτερος σκοπός, μέσω των Αράβων γνωστών, παλαιών και νέων, να έχει το γενικό έλεγχο, χωρίς ιδιαίτερο οικονομικό κόστος. Το τελευταίο άλλωστε πράττει από το 2008, μη έχοντας συνεισφέρει ούτε ένα ευρώ! Ωραίος μεγαλομέτοχος, «με του τζάμπα» που λέει και ο ‘αντ’ αυτού.

  «Ξεχάστε μας από τον Παναθηναϊκό», μας έλεγε ο ‘κ. Γιάννης’ σαρκαστικά. Όσο όμως και αν προσπαθεί να βιάσει τη σκέψη μας ο έχων το 54,7% των μετοχών, αλλά «διοικών ως 30%, βάζοντας το 30% των άλλων, αφού ‘χάρισε’ το 25% και τελικά έχοντας ‘ανενεργές όλες τις μετοχές’» (διάολε, πως πήρε τα πτυχία του;;) και να μας πείσει ότι πουλάει την ΠΑΕ, εμείς θα είμαστε εδώ να του φωνάζουμε, «ΤΡΕΛΑ ΠΟΥΛΑΣ! ΦΥΓΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΙ-ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΟΥ!»

  ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ! ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΟΣΩΝ ΨΕΜΜΑΤΩΝ ΣΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ! ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΟΠΛΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!

  Υγ: Κύριοι των δύο ‘πράσινων’ εφημερίδων, γνωρίζουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ για το Βλάση Τσάκα και τα συγκοινωνούντα δοχεία του, σε Βαρνίμα, Επισκοπή, Τζέντα, Πειραιά. Όπως γνωρίζουμε και για εσάς και το ρόλο σας! Allahu-akbar! الله أكبر الله اكبر

  Παναθηναϊκός Σύνδεσμος Λευκωσίας
  Mad Boys Cyprus

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Φ.Σ. ΘΥΡΑΣ 13

   •  29 Νοεμβρίου, 2011 | Ανακοίνωση  • 

  19 Νοεμβρίου 1966. Η θύρα 13 στεγάζεται για πρώτη φορά. Ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος σύνδεσμος οπαδών στη χώρα μας παίρνει σάρκα και οστά. Κανείς πλέον δεν μπορεί να σταματήσει τη γιγάντωσή της. Στο πέρασμα των χρόνων πολλά εμπόδια θα σταθούν μπροστά της. Η ιδέα της Θύρας 13 θα μείνει ζωντανή και δυνατή. Η σημαία με τον μαγικό αριθμό θα είναι πάντα κρεμασμένη στα κάγκελα των γηπέδων που αγωνίζεται η ομάδα μας.

  Όλη η ανακοίνωση του Ε.Φ.Σ. ΘΥΡΑΣ 13 εδώ.

  ΜΠΛΟΥΖΑ "ΚΥΠΡΟΣ ΘΥΡΑ 13"

   •  16 Νοεμβρίου, 2011 | Είδη Συνδέσμου  • 

  Διατίθενται στο σύνδεσμό μας τα νέα μπλουζάκια "ΚΥΠΡΟΣ ΘΥΡΑ 13":

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Φ.Σ. ΘΥΡΑΣ 13

   •  10 Σεπτεμβρίου, 2011 | Ανακοίνωση  • 

  Είμαστε υποχρεωμένοι να σχολιάσουμε κάποια από αυτά που ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου του ΙΒΒ κατά την οποία λέγεται ότι ανακοίνωσε την απόφαση της οικογένειάς του για πλήρη και οριστική αποχώρηση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η υποχρέωση αυτή προκύπτει και από το γεγονός ότι ουσιαστικά μας «φωτογράφισε» ως τους υπαίτιους αυτής της απόφασης και ως εκείνους οι οποίοι τον «νικήσαμε». Καταρχήν, ούτε τον νικήσαμε, ούτε τον διώξαμε ούτε και αισθάνεται έτσι κανείς μας. Θα είμαστε νικητές όταν νικήσει ο Παναθηναϊκός. Και αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός υποφέρει από τις τακτικές, τη συμπεριφορά και τα κόλπα (διοικητικά και επικοινωνιακά) του ΙΒΒ ο οποίος τον έχει φέρει στο σημείο που όλοι γνωρίζουμε.

  Όλη η ανακοίνωση του Ε.Φ.Σ. ΘΥΡΑΣ 13 εδώ.

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Φ.Σ. ΘΥΡΑΣ 13

   •  30 Αυγούστου, 2011 | Ανακοίνωση  • 

  ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ

  Για μία ακόμη φορά το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται. Μετά από τον ντροπιαστικό αποκλεισμό του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας από την Ευρώπη ο Γ.Β. με δηλώσεις του προσπάθησε να κάνει το άσπρο μαύρο για μία ακόμη φορά. Προσπάθησε να πείσει τον κόσμο δηλαδή, ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γίνονται στην ομάδα τον τελευταίο καιρό και ότι όλες οι ευθύνες βαραίνουν τους υπόλοιπους μόνο μετόχους αλλά και εμάς, τον οργανωμένο κόσμο του Παναθηναϊκού, για τη σημερινή κατάσταση. Όμως, δυστυχώς, για αυτόν τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και όλος ο κόσμος το έχει καταλάβει πλέον...

  Όλη η ανακοίνωση του Ε.Φ.Σ. ΘΥΡΑΣ 13 εδώ.

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

   •  25 Ιουλίου, 2011 | Ανακοίνωση  • 

  Προς τους απογόνους του 6ου στόλου στην Κύπρο:

  Εκτός από υπάλληλοι (ΘΛ7), χρηματοδοτούμενοι (pokka, coca-cola) και καταδότες (καταγγελίες σε μπάτσους), είστε και θρασύδειλα κλεφτρόνια. Επειδή εμείς δεν ‘την πέφτουμε’ σε άψυχα κάγκελα μέσα στο σκοτάδι της νύχτας, από 'δω και πέρα θα πηγαίνετε ‘τοίχο-τοίχο’. Αν ξέρετε ελληνικά, καταλαβαίνετε, αλλιώς στη μητρική σας γλώσσα, "let the game start"!

  υγ1: Οι φλώροι στο facebook και η 13 στα στενά. Ένα μικρό δείγμα εδώ. To be continued!

  υγ2: Ποιος ‘οπαδός’-celebrity της τρούμπας αποδείχτηκε μεγάλη κότα;;

  MadBoys Cy

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

   •  6 Ιουλίου, 2011 | Ανακοίνωση  • 

  Οι Mad Boys Cyprus σας ενημερώνουν ότι ο σύνδεσμός μας θα είναι ανοικτός την ερχόμενη Δευτέρα (11/07) και Παρασκευή (15/07) από τις 7μμ μέχρι τις 9μμ.

  MadBoys Cy

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

   •  15 Ιουνίου, 2011 | Ανακοίνωση  • 

  Οι Mad Boys Cyprus ανακοινώνουν ότι οι εγγραφές για τη νέα αγωνιστική περίοδο αρχίζουν στις 28 Ιουνίου 2011. Ο Σύνδεσμος θα είναι ανοικτός κατά την καλοκαιρινή περίοδο κάθε Τρίτη 7-9 το βράδυ και σε όλα τα φιλικά της ποδοσφαιρικής ομάδας που θα μεταδίδονται τηλεοπτικά. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 99974371, στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου (www.madboys.com.cy), καθώς και στο σχετικό forum των Green Web Fans (GreenWebFans Παντού - Κύπρος).

  ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

  MadBoys Cy

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΣ ΘΥΡΑΣ 13

  22 Φεβρουαρίου, 2011 | Ανακοίνωση

  Η φαρσοκωμωδία που ονομάζεται ΣΤΗΜΕΝΟ ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο έχει καταντήσει εδώ και 15 χρόνια τουρνουά του πιο βρώμικου σωματείου και των σταθερών και κινητών δορυφόρων του, το βράδυ του Σαββάτου έδωσε ακόμα μια μεγάλη παράσταση σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Μια παράσταση που όπως έχουμε μάθει τα τελευταία 15 χρόνια έχει τους ιδίους πρωταγωνιστές, τα ίδια πρόβατα χειροκροτητές και εννοείται τα ίδια θύματα. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΙΣΧΡΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ, ΑΝΟΘΕΥΤΗ «ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ» ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. 


  Συγχαρητήρια στους παίκτες μας που ξεβράκωσαν όλο το σύστημα μέσα στον ίδιο τους τον υπόνομο. Δε μάσησαν και έφυγαν θριαμβευτές και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ. ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΜΕ!!!! 


  Τα ψέματα τέλειωσαν. Αυτή τη φορά οριστικά.. Το να καταγγείλουμε απλώς τη βρωμιά και τη δυσωδία που αναδύει ο γαύρος δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Το σωματείο καθρέπτης της Ελλάδας της λαμογιάς και των σκανδάλων ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του. Η ομάδα του πράκτορα και του δημοσίου, που σε οποιοδήποτε σοβαρό κράτος της προηγμένης Ευρώπης θα ήταν τουλάχιστον στη δ’ κατηγορία και θα είχαν αφαιρεθεί όλοι οι κάλπικοι τίτλοι που δήθεν κατέκτησε, που με διάφορες περίεργες συναλλαγές περνάει σταδιακά στα χέρια ενός τύπου που τα έχει χαμένα και συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε ο προκάτοχός του, με σπασμένα τα φρένα της ασυδοσίας, τους θράσους και της ευθύτατης πρόκλησης. Όλη η χώρα τους ξέρει, όλη η χώρα τους σιχαίνεται. Από προχθές μάλιστα, άρχισαν να ξυπνάνε ακόμα και μερικά δικά τους πρόβατα. Το να καταγγείλουμε τους άθλιους μηχανισμούς και τα παραμάγαζα που έχουν στήσει για να παίρνουν κάλπικους τίτλους δεν είναι αρκετό. Το να καταγγείλουμε τους μηχανισμούς προπαγάνδας που έχουν φυτέψει στο σύνολο των μέσων μαζικής (γαυρο)ενημέρωσης δεν είναι επίσης αρκετό. Το να καταγγείλουμε τον ψυχοπαθή και επικίνδυνο για το ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό και την κοινωνία νέο τους ηγέτη τους αποτελεί σίγουρα ένα θέμα. Ο θρασύτατος αυτός υπάνθρωπος αυτός που επί μήνες αλωνίζει ως Καίσαρας μέσα από τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, εφημερίδες και διαδίκτυο προκαλώντας με κάθε του λέξη, δημιούργησε τέτοια άβυσσο μίσους και φανατισμού, έσπειρε ανέμους και δυστυχώς, φοβόμαστε ότι δεν θα θερίσει θύελλες, θα θερίσει ΑΙΜΑ. Προσέξτε, δεν απειλούμε σε καμία περίπτωση !!! Λέμε όμως ότι θα συμβεί. Ξεχάστε εδώ και τώρα ότι θα περάσουν οι μέρες και θα καταλαγιάσει ο πανικός. ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ. Αυτό που εδώ και 15 χρόνια συμβαίνει θα πάρει τέλος. Καταρχήν, το κάλπικο αυτό πρωτάθλημα δεν πρέπει να τελειώσει. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ, Ή ΔΙΑΚΟΨΤΕ ΤΟ. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΗΡΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ) «Καραϊσκάκη» ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Το πρωτάθλημα αυτό είναι του Παναθηναϊκού και θα του ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ, πάει και τέλειωσε. Αναμένουμε την παραδειγματική τιμωρία του μισητού σωματείου από τα αρμόδια εγχώρια και διεθνή όργανα. Όχι μόνο για όσα έγιναν το Σάββατο, αλλά πλέον για όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει σε βάρος ομάδων και των θεσμών. ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.. Καταργήστε όλους τους πουλημένους θεσμούς και τα πρόσωπα που συνθέτουν σήμερα αυτό που αποκαλείται «Ελληνικό ποδόσφαιρο». Απαιτούμε τη δημιουργία νέου συνεταιρισμού ομάδων και την έναρξη ΝΕΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ από την επόμενη σεζόν. 

  Τα έχουμε δει όλα, από Παπαδάκους και Τεβεκέληδες, από Παπουτσέληδες μέχρι Ευθυμιάδηδες, από Ριζούπολες μέχρι Τσιρώνηδες και Μπαλώκες και στη μέση τα επιδοτούμενα πρόβατα, τον Μώραλη ο οποίος στο μεταξύ (τόσο θρασύς), παραδέχτηκε πως στη Ριζούπολη έγινε προμελετημένος εκφοβισμός παικτών (!!!!!). Σε άλλη χώρα και μόνο η δήλωση αυτή θα είχε ποινή υποβιβασμό, αφαίρεση τίτλου και ΦΥΛΑΚΙΣΗ. Αν υπήρχε ένας εισαγγελέας σε αυτή τη χώρα… Ποιος εισαγγελέας; με αβάντες πολιτικών, βουλευτών, υπουργών και αρχηγών κομμάτων που συνωστίζονται γύρω από τους κατά καιρούς ευνοούμενους προέδρους του ολυμπιακού και γύρω γύρω κάνουν πάρτι δισεκατομμύρια δημοσίου χρήματος; ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ! Με πρώτον από όλους τον έφηβό σας τον Τασούλη. Τράβα να παρηγορήσεις καμιά χήρα, μεγάλε μαμιά!!! 

  Ως εδώ ήταν. Η Κρατική τηλεόραση πήρε μια πρώτη γεύση και φάνηκε ότι χαμπάρι δεν πήραν! Δεν πειράζει, θα πάρουν… ΒΙΑΣΜΟΣ της κοινής γνώμης τέλος. Εκατοντάδες απόφοιτοι των διαφόρων δημοσιογραφικών σχολών του κώλου που τελειώσατε με υποτροφίες του πράκτορα και κατακλύσατε τα μέσα, ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ. Όλο το σινάφι σας που βγάζει πρωτοσέλιδα προκαλώντας την οργή του κόσμου, που πλασάρει άρθρα με τον μανδύα της αντικειμενικότητας που μόνο ως εμετικά προπαγανδιστικά μπορούν να χαρακτηριστούν. Προκαλείτε τον κόσμο και πυροδοτείτε την έκρηξη του με το αλισβερίσι που έχετε κάνει επάγγελμα τα τελευταία 15 χρόνια. Ακόμα κ τώρα μετά τα όσα έχουν γίνει συνεχίζετε να σφυρίζετε αδιάφορα προσπαθώντας να καλύψετε το αφεντικό σας μιλώντας για το θέαμα και γενικά για την βία.. Ποτέ δεν θίξατε τους πραγματικούς υπευθύνους, ποτέ δεν κάνατε το επάγγελμα σας λειτούργημα όπως λέτε ότι είναι. Έμποροι μιζέριας, προκλήσεων και αβάντας είστε με κερασάκι τα κροκοδείλια δάκρυα όταν η στιγμή το απαιτεί...Το τσουβάλιασμα και η αποποίηση ευθυνών όταν το σωματείο που υπηρετείτε κάνει τα γνωστά πλέον σε όλη την Ελλάδα αίσχη έχει γίνει πρώτη φύση σας. Ο κόσμος σας ξέρει και σας έχει καταλάβει.. Πλέον δεν πείθετε ούτε τον ίδιο σας τον εαυτό. 

  Η πολιτεία ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΕΝ ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ... Βίκτωρες, Θωμάδες και Πανόπουλοι πτωχεύσατε ... Αν δεν το καταλάβατε ήδη, θα έρθει η στιγμή που θα το καταλάβετε. 

  Ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ δεν είναι διατεθειμένος να δώσει συγχωροχάρτια ή να ξεχάσει. Τα ψέματα και η προπαγάνδα τελείωσαν οριστικά και αμετάκλητα. Ή ΑΛΛΑΖΕΤΕ Ή ΣΑΣ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ. Το χάιδεμα των προβάτων εις βάρος όλων μας δεν θα συνεχιστεί. Το κόκκινο παρακράτος που εσείς γιγαντώσατε με τις αβάντες και τα σωσίβια που κατά καιρούς προσφέρετε έφτασε στο τέλος του. Το ποτήρι της οργής και της αδικίας ξεχείλισε και πλέον είναι αργά για δάκρυα και για αντικειμενικές προσεγγίσεις. 

  ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ(?) ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΥΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, τότε είστε συνυπεύθυνοι για όσα επακολουθήσουν. 


  Απαιτούμε από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 

  1. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ όσο δεν ξεβρωμίζει ο ο τόπος. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ. Δεν είναι δυνατόν η ομάδα που τροφοδοτεί σταθερά την εθνική ομάδα και της έχει δώσει ευρωπαϊκό τίτλο να έχει τέτοια αντιμετώπιση και να δέχεται τέτοιον πόλεμο και όλοι να κάνουν πως δεν βλέπουν και πως δεν ακούν. 

  2. Πράξτε τα δέοντα ΚΑΙ ΒΆΛΤΕ τους ΌΡΟΥΣ για ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ, ο κόσμος θα είναι διπλά σε όποιον πάρει αυτή την απόφαση διότι εδώ δεν μιλάμε απλά για έναν αγώνα, μιλάμε για το σχέδιο εξόντωσης που έχουν βάλει μπροστά έτσι ώστε να διαλύσουν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Κανένα άλλοθι σε αυτή την φαρσοκωμωδία που ονομάζεται ελληνικό πρωτάθλημα. Με ή χωρίς συμμάχους. 

  3. Όπως προαναφέραμε, μπείτε μπροστά ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ μιας νέας κατάστασης στο χώρο. Αρκετά με την αρρώστεια που επέβαλλε το παρακράτος του ολυμπιακού. 

  4. Η ΠΑΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΞΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. 

  5. Η δήλωση του Μώραλη για τρομοκρατία στο ματς της Ριζούπολης δεν πρέπει να περάσει έτσι. Με αυτήν πρέπει να ασχοληθεί ο κάθε αρμόδιος εισαγγελέας. 

  6. Καλούμε, επίσης, τον κάθε αρμόδιο εισαγγελέα να εξετάσει όλες τις εφημερίδες (πολιτικές και αθλητικές) λίγες μέρες πριν το ντέρμπι ώστε να διαπιστώσει ευθύνες για τους εκδότες αυτών. 

  7. Κρατήστε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΡΙΛ, τον Λέτο και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα στην ομάδα. Και για να μην αδικούμε κανέναν, ΌΛΟΙ όσοι πατήσατε το Σάββατο το βράδυ εκεί μέσα, είστε ΆΞΙΟΙ να φοράτε αυτή τη φανέλα. Έτσι σας θέλουμε πάντα! Θα σας το λέγαμε ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΧΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ… 

  Καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας, οργανωμένο η μη, ενεργό η ανενεργό σε Παναθηναϊκή συστράτευση. Καλούμε τον παναθηναϊκό κόσμο να γίνει πάλι οδηγός των εξελίξεων και οδηγός της κάθαρσης από την βρώμα και την δυσωδία. Μη μασάτε από την προπαγάνδα. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΦΑΡΕΣ. ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΟΛΩΝ. Σταματήστε τη διχόνοια μεταξύ σας και πράξτε τα αυτονόητα. 

  Οι στιγμές είναι κρίσιμες και άπαντες πρέπει να είμαστε διπλά αλλά και να γίνουμε ασπίδα στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Κανείς δεν πρέπει να κάνει πίσω, κανείς δεν πρέπει να λιγοψυχήσει. Ήρθε η ώρα ο κόσμος να δείξει την δύναμη του και να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του συλλόγου όπως τους αρμόζει. Ο σύλλογος που πρεσβεύει την αξιοκρατία, την ευγένεια, την κουλτούρα και τον σεβασμό ήρθε η στιγμή να γίνει οδηγός αλλαγής και μπροστάρης της κάθαρσης. Μόνο ο Παναθηναϊκός μπορεί να το κάνει αυτό και θα το κάνει. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΒΡΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΠΟ - ΚΕΔ - ΜΜΕ. 

  ΚΑΙ ΌΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΩΣ ΉΤΑΝ. ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΧΩΡΙΑ… 

  Το Σάββατο ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ να έρθει στη Λεωφόρο σε μια ανεπανάληπτη μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας η οποία θα καταλήξει στο ΟΑΚΑ, για να αποθεώσουμε τους θριαμβευτές του ντέρμπι και αληθινούς ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. Τους παίκτες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και να ακουστεί η ιαχή μας σε όλο το λεκανοπέδιο. Στον αγώνα με τον Ατρόμητο δεν πρέπει να λείψει κανείς! 

  ΤΕΛΟΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. 

  Υ.Γ.: Η φαρσοκωμωδία αυτή δεν έχει τέλος και μόλις γίναμε μάρτυρες μίας νέας "πράξης" στο θεατρικό σκηνικό που έχει στήσει ο αρχιτσοπάνης με την αρωγή των ΜΜΕ, στην οποία μας τείνει χείρα φιλίας για το... καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου! Για να μην αναγκαστούμε λοιπόν μετά την... "χειραψία" να μετρήσουμε τα δάκτυλά μας καλούμε τον κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο και κυρίως απαιτούμε από τους υπευθύνους της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να αγνοήσουν τα "κροκοδείλια δάκρυα" και να μην έχουν καμία απολύτως συνδιαλλαγή με τους κατά συρροήν βιαστές του Ελληνικού αθλητισμού. Όσο προφανές είναι ότι η ανακοίνωση αυτή είναι προϊόν επικοινωνιολόγων σε συνεννόηση με τους δημοσιογράφους που την έκαναν αμέσως πρώτο θέμα εν μέσω τυμπανοκρουσιών, άλλο τόσο προφανές είναι ότι το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου μπορεί να προκύψει μόνο με τον αποκλεισμό και την απομόνωση του σωματείου της μπόχας.

  Χριστουγεννιάτικοι Λαχνοί 3

  28 Ιανουαρίου, 2011 | Ανακοίνωση

  Οι νικητές της Χριστουγεννιάτικης κλήρωσης του Συνδέσμου μας είναι οι εξής:
     - Λαχνός 154: φανέλα Djibril Cisse
     - Λαχνός 178: φανέλα Δημήτρη Διαμαντίδη
     - Λαχνός 296: DVD με τα 5 Ευρωπαϊκά στο μπάσκετ
     - Λαχνός 219: Σαμπάνια με ποτήρια
     - Λαχνός 015: Βιβλίο ιστορίας ΠΑΟ
     - Λαχνός 179: Μπρελόκ-κρύσταλλο με φωτισμό

  Χριστουγεννιάτικοι Λαχνοί 2

   •  25 Ιανουαρίου, 2011 | Ανακοίνωση  • 

  Η κλήρωση των χριστουγεννιάτικων λαχνών μας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, στις 9μ.μ.

  ΚΑΛΗ & ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13!

  Χριστουγεννιάτικοι Λαχνοί 1

   •  30 Δεκεμβρίου 2010 | Ανακοίνωση  • 

  Κυκλοφόρησαν οι χριστογεννιάτικοι λαχνοί του Συνδέσμου μας, προς 10 € έκαστος. Τα δύο μεγάλα μας δώρα είναι μια φανέλα του Cisse και μία φανέλα του Διαμαντίδη. Η κλήρωση θα γίνει το τελευταίο Σαββατοκυρίακο του Ιανουαρίου.

  Με την ευκαιρία των εορτών και του νέου έτους σας ευχόμαστε υγεία, χαρά και ένα δυνατό ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

  Πετόσφαιρα Ανδρών (Φιλικά στην Κύπρο)

   •  6 Οκτωβρίου 2010 | Ανακοίνωση  • 

  Η πετοσφαιρική ομάδα ανδρών του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας βρίσκεται από χθές στην Κύπρο όπου θα δώσει 3 φιλικά παιχίδια. Ο σύνδεμός μας θα δώσει το παρών του και στους 3 αγώνες. Όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν μαζί μας. Το πρόγραμμα των φιλικών έχει ως εξής:

  Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου: Ανόρθωση - ΠΑΟ (Θεμιστόκλειο, 8:30μμ)

  Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου: Ομόνοια - ΠΑΟ (Λευκόθεο, 8:00μμ)

  Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου: Α.Ε.Καραβά - ΠΑΟ (Σπ. Κυπριανού, 8:00μμ)

  Εισητήρια με ολυμπιακό

  29 Σεπτεμβρίου 2010 | Ανακοίνωση

  Όσοι από τα ΜΕΛΗ μας θέλουν εισητήριο για τον αγώνα με το GAYro, να επικοινωνήσουν με το σύνδεσμο το αργότερο μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

  Εγγραφές & Ανανεώσεις

  18 Σεπτεμβρίου 2010 | Ανακοίνωση

  Οι εγγραφές και ανανεώσεις για τη νέα περίοδο 2010-2011 συνεχίζονται μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

  Υπενθύμιση

  17 Σεπτεμβρίου 2010 | Ανακοίνωση

  Υπενθυμίζουμε στα μέλη μας και σε όλους τους οπαδούς του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στην Κύπρο πως ο σύνδεμός μας είναι ΠΑΝΤΑ ανοιχτός όταν αγωνίζεται η ομάδα μας. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσετε μαζί μας τους αγώνες και να υποστηρίξουμε, έστω και από μακριά, την αγαπημένη μας ομάδα.
  Αυτό το Σάββατο, ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός από τις 7:00μ.μ για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Καβάλα - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (7:30μ.μ).
  ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13

  Ανακοινώσεις

  29 Αυγούστου 2010 | Ανακοίνωση

  Οι εγγραφές και ανανεώσεις για τη νέα περίοδο 2010-2011 συνεχίζονται κανονικά (40 ευρώ). Όσοι ενδιαφέρονται για εισητήριο για τον εκτός έδρας αγώνα με την Μπαρτσελόνα στις 14/9 να επικοινωνήσουν με τα γνωστά τηλέφωνα μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης 1/9.
  Επίσης διευκρινίζουμε οτι στα μεγάλα παιχνίδια οπου υπάρχει αυξημένη ζήτηση για εισητήρια, προτεραιότητα έχουν (α) τα παλαιότερα μέλη του συνδέσμου τα οποία έχουν ανανεώσει τη συνδρομή τους και (β) καινούρια μέλη κατά ενωρίτερη ημερομηνία εγγραφής.

  Εγγραφές & Ανανεώσεις

  22 Ιουλίου 2010 | Ανακοίνωση

  Από τη Δευτέρα 2 Αυγούστου αρχίζουν οι εγγραφές και οι ανανεώσεις για τη νέα περίοδο 2010-2011. Η εγγραφή γίνεται με τη συμπλήρωση σχετικής αίτησης και την απόκτηση της κάρτας μέλους του συνδέσμου. Η ετήσια συνδρομή είναι 40€. Ο σύνδεσμος θα διαθέτει συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων για κάθε αγώνα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλλεϋ), ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα για αγορά συνδεσμιακών εισιτήριων διαρκείας. Όσοι αγαπάτε πραγματικά τον Παναθηναϊκό, όχι μόνο στα λόγια, στηρίξτε το σύνδεσμο μας. Διευκρινίζουμε ότι δεν θα γίνονται εγγραφές μόνο για απόκτηση εισιτηρίων! Δεν υπάρχουμε στην Κύπρο για τα εισιτήρια, υπάρχουμε για τον Παναθηναϊκό μας. Ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός για όλο τον Αύγουστο κάθε Τρίτη 19.00-20.00 και σε κάθε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου που θα μεταδίδεται live στην τηλεόραση. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 99681848, 99493525, 97783330
  ΠΟΥΛΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ!

  Συλληπητήρια

  22 Απριλίου 2010 | Ανακοίνωση

  Συλληπητήρια στην οικογένεια του μικρού Αντρέα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

  Νέα Φούτερ

  25 Ιανουααρίου 2010 | Ανακοίνωση

  Τα νέα φούτερ του συνδέσμου μας θα είναι διαθέσιμα εντός της εβδομάδας. Θα μπορείται να τα δείτε και απο τη σελίδα μας προσεχώς κάτω απο την ενότητα ΕΙΔΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.

  Ευχές

  25 Δεκεμβρίου 2009 | Ευχές

  Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά και ένα καταπράσινο 2010 γεμάτο κούπες.

  Φωτορεπορτάζ

  7 Οκτωβρίου 2009 | αποελ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

  Φωτορεπορτάζ ΕΔΩ.

  Τουρνουά Καλαθόσφαιρας Κύπρου

  29 Σεπτεμβρίου 2009 | Ανακοίνωση

  Σας ενημερώνουμε ότι θα διαθέτουμε εισητήρια για το τουρνουά καλαθόσφαιρας το οποίο θα διεξαχθεί στο στάδιο Ελευθερία στις 7-8 Οκτωβρίου. Τα εισητήρια κοστίζουν 10 Ευρώ το ένα, ανά μέρα. Παρακαλείστε όπως προπληρώσετε τα εισητήρια μέχρι τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου και να τα παραλάβετε την Τρίτη 6 Οκτωβρίου.

  Ανακοινώσεις

  23 Σεπτεμβριου 2009 | Ανακοίνωση

  O σύνδεσμος μας θα είναι ανοιχτός τη Κυριακή 27/9 απο τις 20:00 για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα με το αεκάκι.
  Σας υπενθυμίζουμε ότι οι εγγραφές της νέας περιόδου συνεχίζονται.
  Τουρνουά καλαθόσφαιρας 7-8 Οκτωβρίου: Ο σύνδεσμος μας θα δώσει δυναμικά το παρών του στο τουρνουά καλαθόσφαιρας στο στάδιο Ελευθερία στις 7-8 Οκτ. Για περισσοτερες πληροφορίες αποταθείτε στο σύνδεσμο μας.

  Εγγραφές 2009-10

  16 Ιουνίου | Ανακοίνωση

  O σύνδεσμος αρχίζει από την επόμενη Τρίτη 23/6 τις εγγραφές της νέας περιόδου και θα είναι ανοιχτός κάθε Τρίτη 6:30-8:30 μέχρι και τις 14/7. Οι εγγραφές θα συνεχιστούν πάλι μετά τις 15/8. Η ετήσια συνδρομή είναι 30€ ευρώ. Όσοι αγαπάτε πραγματικά τον Παναθηναϊκό μας και όχι μόνο στα λόγια, στηρίξτε τον σύνδεσμο που κρατά ψηλά τη σημαία της Θ13 στην Κύπρο. Ο χώρος μας θα είναι και φέτος ανακαινισμένος για πιο άνετη και ευχάριστη παρακολούθηση των αγώνων της ομάδας μας.
  Πληροφορίες στα τηλ. 99681848, 99493525, 97783330.
  Υγ.: Ζέλικο είσαι ένας από εμάς!

  Είδη Συνδέσμου

  10 Απριλίου 2009 | Ανακοίνωση

  Ο σύνδεσμος συνεχίζει να διαθέτει τα νέα T-shirts (δύο σχέδια σε μαύρο και πράσινο χρώμα), καθώς και σκουφάκια και ημερολόγια της Θ13 και του Ενιαίου Φορέα αντίστοιχα.
  Ευχόμαστε σε όλα τα πράσινα αδέλφια στην Κύπρο και παντού Καλό και Καταπράσινο Πάσχα.
  Για έναν ΠΑΟ ζούμε!
  Υγ1.: Χενκ Τεν Κάτε μαζί θα τους γ@μήσουμε όλους!
  Υγ2.: Ζέλικο 'σεβάσου' τους ΚΑΙ στο Βερολίνο!
  Υγ3.: ΡΟΥΞΙ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

  Ανακοινώσεις

  20 Φεβρουαρίου 2009 | Ανακοίνωση

  Όσοι ενδιαφέρονται για τον επαναληπτικό αγώνα της ομάδας μας με την Villareal στην Αθήνα στις 10 Μαρτίου να το δηλώσουν μέχρι την Κυριακή στο υπεύθυνο εισιτηρίων του συνδέσμου μας (τηλ. 99493525). Εμείς δίνουμε το 'παρών' την Τετάρτη και στον εκτός έδρας αγώνα στην Ισπανία μαζί με παιδιά από το σύνδεσμο του Παραλιμνίου. Τέλος υπενθυμίζουμε ότι έχουμε προς διάθεση τα νέα t-shirts του συνδέσμου σε δύο χρώματα (μαύρο και πράσινο) και σε δύο διαφορετικά σχέδια.

  Ανακοινώσεις

  15 Φεβρουαρίου 2009 | Νέα συνδέσμου

  Ο σύνδεσμός μας από τον Ιανουάριο βρίσκεται στον 8ο χρόνο συνεχούς λειτουργίας του. Μετά τις πολλές αλλαγές που έγιναν την προηγούμενη χρονιά, ήλθε η στιγμή και για αλλαγή στα άτομα που είναι υπεύθυνα για το σύνδεσμο. Νέα παιδιά, που είναι όμως χρόνια μέλη του συνδέσμου, αναλαμβάνουν τη διοίκηση και τη λειτουργία του. Η 'παλιά φρουρά' αν και αποσύρεται από το προσκήνιο, θα παραμείνει ενεργά δίπλα στα νέα παιδιά. Υπεύθυνοι του συνδέσμου τώρα είναι για εγγραφές & συνδρομές ο Νίκος (99681848), για εισιτήρια ο Ανδρέας (99493525) και για λειτουργία και είδη του συνδέσμου ο Μάκης (97783330). Το παλαιό τηλέφωνο επικοινωνίας δεν ισχύει πια.
  Επίσης ο σύνδεσμός μας είναι επιτέλους σε θέση από το επόμενο Σάββατοκύριακο 21-22 Φεβρουαρίου να διαθέτει στα μέλη του τις νέες κάρτες ταυτότητας και προς πώληση τα νέα t-shirts (σε μαύρο και πράσινο χρώμα). Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατή και η διάθεση προς πώληση χειμερινών φούτερς. Τέλος όσοι ενδιαφέρονται για εισιτήρια για τους προσεχείς αγώνες σε Champions League (ποδόσφαιρο), EuroLeague και Tελικό Κυπέλλου (μπάσκετ) και ενδεχομένως final-four CEV Cup και Challenge Cup (βόλλεϋ ανδρών και γυναικών) να επικοινωνήσουν άμεσα με τον υπεύθυνο εισιτηρίων.

  Ανακαίνιση & Νέα

  13 Νοεμβρίου 2008 | Ανακοίνωση

  Η λειτουργία της ιστοσελίδας μας λόγω τεχνικών προβλημάτων με τον server αποκαταστάθηκε (έστω και προσωρινά). Σκοπός μας είναι σύντομα να μεταφερθούμε σε νέο server, ώστε η επικοινωνία μαζί σας να είναι απρόσκοπτη και συνεχής και να ανανεώσουμε όλα τα links του site. Ο σύνδεσμός ανακαινίζεται ριζικά και μέχρι το τέλος Νοεμβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και θα είναι πλήρως λειτουργικός. Ωστόσο οι υποχρεώσεις μας ως οπαδοί δεν σταματούν ποτέ. Επί του πιεστηρίου:
  Δώσαμε το παρών σε Αθήνα και Βρέμη για τους αγώνες με τη Βέρντερ και στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με τους απογόται. Ο σύνδεσμος είναι ανοιχτός σε κάθε αγώνα ποδοσφαίρου και μπάσκετ της ομάδας μας και στα ντέρμπυ του ανδρικού και γυναικείου βόλλεϋ.μ θα δοθούν κι οι ταυτότητες όλων των νέων μελών (θα ειδοποιηθούν σχερχές Δεκεμβρίου θα έχουμε προς διάθεση τα νέα φούτερ του Συνδέσμου.Σύντ θα δημοσιεύσουμε τη θέση του συνδέσμου για τα αγωνιστικά θέματα. Κλείνουμε με την εξής δήλωση μας:
  HENK WE STAAN ACHTER JE, SAMMEN GAAN WE ONS DREAM-TEAM WAARMAKEN

  Αιώνια Πιστός

  3 Οκτωβρίου 2008 | Ανακοίνωση

  Τι κι αν η ομάδα δεν βοήθησε; Τι κι αν δεν φώναζαν και οι 1.533; Τι κι αν γαμήθηκε ο Δίας; Εμείς φωνάξαμε για τον έρωτά μας μέσα από την ψυχή μας! Και κάναμε το άχρωμο ΓΣΠ 'τάφο του Ινδού'! Για τα αγωνιστικά δεν έχουμε να πούμε κάτι, από δύο άθλιες ομάδες κέρδισε η μία, μπάλα είναι. Όσο για την εξέδρα, αρκεί το live σχόλιο από τον Κύπριο δημοσιογράφο που περιέγραφε τον αγώνα: "Παράξενο, αλλά σε γήπεδο με είκοσι χιλιάδες κόσμο ακούγονται μόνο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού". Κορυφαίες στιγμές η συγκίνηση όταν έφταναν στο σύνδεσμο τα αδέλφια μας από την Αθήνα και το πάθος που βγάλαμε στο γήπεδο όταν τραγουδούσαμε το "αιώνια πιστός"! Ο πυρήνας των MadBoys Cyprus δυνάμωσε και είναι εδώ!

  Εισητήρια ανόρθωση - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

  30 Σεπτεμβρίου 2008 | Ανακοίνωση

  Σήμερα Τρίτη 30/9 και μέχρι τις 18.00 ο σύνδεσμός μας θα διαθέσει τα τελευταία εισιτήρια του. Για αύριο ορίζεται τόπος συνάντησης για μαζική και οργανωμένη μετάβαση στο γήπεδο ο χώρος του συνδέσμου μας. Όλοι οι MadBoys Cyprus θα είναι εκεί. Μαζί μας θα είναι και τα αδέλφια που θα ταξιδέψουν από Αθήνα και οι συνεργαζόμενοι σύνδεσμοι Παραλιμνίου και Αραδίππου. ΟΠΑΔΟΙ του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου από όλη την Κύπρο, δυναμώστε την τρέλα μας, ενώστε τη φωνή σας με τη δική μας! Πρασινίστε αύριο όλη τη Λευκωσία με το αυθεντικό τριφύλλι! Όλοι αύριο στις 17.00 στους MadBoys Cyprus! Τα υπόλοιπα στους δρόμους και στο γήπεδο.

  Εισητήρια ανόρθωση - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

  26 Σεπτεμβρίου 2008 | Ανακοίωση

  Ο σύνδεσμός μας θα είναι ανοιχτός αύριο Σάββατο 27/9 και την Κυριακή 28/9 για τη διάθεση των εισιτηρίων που παρέλαβε από τον Ενιαίο Φορέα Συνδέσμων Θύρας 13 για τον αγώνα της προσεχούς Τετάρτης με την Ανόρθωση. Οι ώρες λειτουργίας του συνδέσμου ειδικά για τις δύο αυτές μέρες θα είναι 16.00-20.00. Υπενθυμίζεται ότι εισιτήριο δικαιούνται μόνο όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο σύνδεσμο.

  Εισητήρια ανόρθωση - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

  20 Σεπτεμβρίου 2008 | Ανακοίνωση

  Όσοι ενδιαφέρονται για τον αγώνα της 1ης Οκτωβρίου με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ να επικοινωνήσουν με το σύνδεσμο μας από την Πέμπτη 25/9 και μετά. Ο σύνδεσμός μας θα παραλάβει συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων εντός της επόμενης εβδομάδος, σε συνεργασία με τον Ενιαίο Φορέα Συνδέσμων Θύρας 13, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την αποστολή εισιτηρίων σε εμάς. Ο ακριβής αριθμός των εισιτηρίων θα ανακοινωθεί μέχρι την Πέμπτη (μέρος αυτών θα διατεθεί στους συνεργαζόμενους συνδέσμους Παραλιμνίου, Αραδίππου και Πάφου). Υπενθυμίζουμε ότι προτεραιότητα στη διάθεση των εισιτηρίων έχουν τα εγγεγραμμένα μέλη μας. Ωστόσο παροτρύνονται όσοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να προμηθευθούν εισιτήρια μεμονωμένα από τα γραφεία της Ανόρθωσης, να το κάνουν και να ζητήσουν εισιτήρια στη νότια κερκίδα του ΓΣΠ, όπου θα βρισκόμαστε και εμείς μαζί με τα αδέλφια μας που θα ταξιδέψουν από Αθήνα.

  Ανακοινώσεις

  31 Αυγούστου 2008 | Ανακοίνωση

  Οι εγγραφές στο σύνδεσμο συνεχίζονται. Όσοι έχουν εγγραφεί μέχρι τώρα και ενδιαφέρονται για εισιτήρια για τον αγώνα με την ίντερ στην Αθήνα (16/9) να το δηλώσουν το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου. Για τον αγώνα με την ανόρθωση στο ΓΣΠ (1/10) θα διαθέσουμε εισιτήρια επίσης και θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση σύντομα. Από 1η Σεπτεμβρίου ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός και κάθε Πέμπτη 8:30-9:30 το βράδυ.

  Εγγραφές 2008-09

  30 Ιουλίου 2008 | Ανακοίνωση

  Οι εγγραφές στο Σύνδεσμο αρχίζουν στις 30 Ιουλίου. Η εγγραφή γίνεται μετά από ενυπόγραφη αίτηση του ενδιαφερομένου και απόκτηση της κάρτας του Συνδέσμου (μετά από λίγες ημέρες). Η ετήσια συνδρομή είναι 30 ευρώ και πληρώνεται αμέσως με την κατάθεση της αίτησης. Το έντυπο της αίτησης παρέχεται από το Σύνδεσμο.
  Ο Σύνδεσμός μας ενημερώνει όσους ενδιαφέρονται ότι θα διαθέτει συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων για τους αγώνες του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο, τόσο στο ΟΑΚΑ, όσο και σε εκτός έδρας αγώνες. Τα εισιτήρια θα αφορούν στις θύρες που καταλαμβάνει ο Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων Θύρας 13 (θύρες 35, 1 και 2 στο ΟΑΚΑ). Μέλη του Συνδέσμου μας που θα επιθυμούν εισιτήριο σε άλλες θύρες, θα πρέπει να επικοινωνούν μαζί μας τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν από τον αγώνα. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται με αυστηρή σειρά προτεραιότητας ζήτησης και μόνο κατόπιν προκαταβολικής πληρωμής του αντίτιμου του εισιτηρίου μία εβδομάδα πριν από τον εκάστοτε αγώνα. Η μετάβαση στην Αθήνα θα γίνεται είτε μεμονωμένα, είτε οργανωμένα. Για εισιτήρια σε μπάσκετ, βόλλεϋ και πόλο θα ενημερώσουμε με ανακοίνωση προσεχώς.
  Η είσοδος στο Σύνδεσμο για παρακολούθηση αγώνων είναι ελεύθερη για όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Διευκρινίζεται όμως ότι εισιτήρια για αγώνες του Παναθηναϊκού δικαιούνται αυστηρά μόνο τα μέλη του Συνδέσμου, χωρίς καμμία εξαίρεση.

  Madboys Cyprus

  13 Ιουλίου 2008 | Ανακοίνωση

  Ο Σύνδεσμός μας με τη νέα αγωνιστική περίοδο 2008-2009 εισέρχεται σε μία νέα φάση λειτουργίας. Για λόγους ουσιαστικούς και πρακτικούς επαναπροσδιορίζει τις σχέσεις του τόσο με τα ενεργά μέλη του, όσο και με τις διοικήσεις των τμημάτων του Συλλόγου. Η περίοδος χάριτος τελείωσε για όλους μας. Μετά από 6 χρόνια συνολικής λειτουργίας και με ελάχιστη στήριξη ειδικά τα 2 τελευταία χρόνια, συνεχίζουμε να κρατάμε ψηλά τη σημαία του Παναθηναϊκού μας στη Λευκωσία. Ο Παναθηναϊκός Σύνδεσμος Λευκωσίας (Mad Boys Cyprus) ως αυτόνομος σύνδεσμος και στα πλαίσια του Ενιαίου Φορέα Συνδέσμων Θύρας 13 θα υποστηρίξει τη νέα περίοδο ενεργά μέσα στα γήπεδα όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με το σύνδεσμο των Mad Boys, στηρίζουμε με ελπίδα τη νέα διοίκηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα και υπηρετούμε με πίστη κάθε κίνηση για τη σωτηρία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Σύντομα θα αρχίσει να λειτουργεί σε τακτική βάση η ιστοσελίδα του Συνδέσμου και θα εκδοθεί ανακοίνωση για τους τρόπους επικοινωνίας μαζί μας, τις εγγραφές και τη διάθεση εισιτηρίων σε όλα τα τμήματα.

  Μιχάλης Φιλόπουλος

  9 Απριλίου 2007 | Ανακοίνωση

  Την Ανακοίνωση του συνδέσμου μας για τα γεγονότα της Παιανίας θα τη βρείτε ΕΔΩ. Δύο εβδομάδες πέρασαν. Εμείς δεν θα πούμε ότι ο Μιχάλης πήγαινε γυρεύοντας. Δε θα κάνουμε τους ανήξερους για το τι συμβαίνει στον οπαδικό χώρο. Το ξύλο είναι αναπόσπαστο κομμάτι. Πως να κατηγορήσουμε τον Μιχάλη, όταν οι «μηχανοκίνητοι» για πολλοστή φορά φέρθηκαν 'μανιάτικα και καμινιώτικα';

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   •  Σεπτέμβριος, 2004 | Ανακοίνωση  • 

  Ο ανεπίσημος Σύνδεσμος οπαδών Παναθηναϊκού ΑΟ 'MAD BOYS CYPRUS' ανακοινώνει την απόφασή του για άμεση έγκριση-αναγνώριση του ως Σωματείου-Συνδέσμου Φιλάθλων, στα πλαίσια της κυπριακής νομοθεσίας. Για το σκοπό αυτό κατετέθη (15-7-2004) προς έγκριση στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Εσωτερικών Κύπρου καταστατικό ίδρυσης μη κερδοσκοπικού Σωματείου-Συνδέσμου Φιλάθλων Παναθηναϊκού ΑΟ με την επωνυμία 'ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ'.

  Ο νέος Σύνδεσμος, άμα τη αναγνωρίσει του, θα αποτελέσει την επίσημη μετεξέλιξη των MAD BOYS CYPRUS σε πλήρως ανεξάρτητο Σύνδεσμο, που θα επιτρέπει τη συνέχιση της πολύ καλής συνεργασίας με τον ομώνυμο 'μητρικό' Σύνδεσμο της Ελλάδος, αλλά και τη συνεργασία με κάθε άλλο συνδεσμικό φορέα που αγωνίζεται για ελεύθερη και ανεξάρτητη δραστηριοποίηση των οπαδών του Παναθηναϊκού σε όλα τα αθλήματα. Ο νέος Σύνδεσμος, γνωρίζοντας τα προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο των συνδέσμων, προσβλέπει επίσης σε πολύ καλή συνεργασία με τον επίσημο Παναθηναϊκό, στα πλαίσια πάντα της νομιμότητας και του αμοιβαίου σεβασμ

  Τέλος, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ σύντομα θα ανακοινώσει τηλεφωνικό αριθμό επικοινωνίας, διεύθυνση νέας ιστοσελίδας και ωράριο λειτουργίας στο νέο -υπό ανακαίνιση- χώρο στέγασής του, καθώς και την τακτική του σε θέματα εισιτηρίων & εκδρομών. Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο νέο Σύνδεσμο μπορούν, προς το παρόν, να επικοινωνούν με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Συνδέσμου και να ενημερώνονται από τις ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου στο Διαδίκτυο και τον Τύπο.

  Εκ των ιδρυτικών μελών του
  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ