Αρθρα & Κειμενα

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε άρθρα από εφημερίδες όπου γίνεται αναφορά στο σύνδεσμό μας αλλά και δικά μας άρθρα στο περιοδικό των MadBoys και Θύρας 13.

Τους χαλάει τα σχέδια ο Μαρίνος

Φεβρουάριος 2018 | Περιοδικό ΘΥΡΑ 13 (Τεύχος 28)

Τους χαλάει τα σχέδια ο Μαρίνος Άρθρο στο 28ο τεύχος του περιδικού της Θύρας 13 με τίτλο: "Αντίσταση σε ένα στημένο έργο" και "Τους χαλάει τα σχέδια ο Μαρίνος".

Ήρθε η ώρα των αποφάσεων

Μάιος 2017 | Περιοδικό ΘΥΡΑ 13 (Τεύχος 25)

Ζητείται ενότητα και στρατηγική Άρθρο στο 25ο τεύχος του περιδικού της Θύρας 13 με τίτλο: "Ζητείται ενότητα και στρατηγική". Αναφορά στα νέα των συνδέσμων της Θύρας 13 στο νησί, στις προοπτικές με Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο αλλά παράλληλα και την συνεχιζόμενη ανυπαρξία της διοικήσης στα εξωαγωνιστικά. Αισιοδοξία για είσοδο της ομάδας μπάσκετ στο final four και τέλος ελπίδα για σωστή στρατηγική και ενότητα από όλους για να προχωρήσει το γηπεδικό.

Ήρθε η ώρα των αποφάσεων

Ιανουάριος 2017 | Περιοδικό ΘΥΡΑ 13 (Τεύχος 23)

Ήρθε η ώρα των αποφάσεων Άρθρο στο 23ο τεύχος του περιδικού της Θύρας 13 με τίτλο: "Ήρθε η ώρα των αποφάσεων". Αναφορά στο φιλικό με την Ομόνοια στη Λευκωσία, στο boat party και στο επικείμενο final-4 του βόλεϋ που θα γίνει στη Λευκωσία. Σχόλια για την κατάντια του ποδοσφαιρικού τμήματος και τιε ευθύνες της διοίκησης στο θέμα νοοτροπίας αλλά και στην ξαφνική ευαισθητοποίηση των FIFA και UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Χρειάζονται αποφάσεις και δράσεις

Ιούνιος 2016 | Περιοδικό ΘΥΡΑ 13 (Τεύχος 22)

Χρειάζονται αποφάσεις και δράσεις Άρθρο στο 22ο τεύχος του περιδικού της Θύρας 13 με τίτλο: "Μόνη της η 13 δε μπορεί να αλλάξει την τύχη του συλλόγου" και αναφορά στο τι πρέπει να αλλάξουμε για να πετύχουμε την αναγέννηση του Ομίλου.

Παίζουμε με σημαδεμένη τράπουλα

Απρίλιος 2016 | Περιοδικό ΘΥΡΑ 13 (Τεύχος 21)

Παίζουμε με σημαδεμένη τράπουλα Άρθρο στο 21ο τεύχος του περιδικού της Θύρας 13 με τίτλο: "Παίζουμε με σημαδεμένη τράπουλα". Αναφορά στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των συνδέσμων της Θύρας 13 Κύπρου στη Λευκωσία. Σχόλια για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου (για άλλη μια χρονιά) αλλά και για τις αδυναμίες του συλλόγου μας σε όλα τα επίπεδα.

Πόλεμος για το δίκιο και την ιστορία μας

Φεβρουάριος 2016 | Περιοδικό ΘΥΡΑ 13 (Τεύχος 20)

Πόλεμος για το δίκιο και την ιστορία μας Άρθρο στο 20ο τεύχος του περιδικού της Θύρας 13 με τίτλο: "Πόλεμος για το δίκιο και την ιστορία μας". Αναφορά στα 50χρονα της Θύρας 13 και κριτική προς όλες τις κατευθύνσεις.

Διπλό άρθρο

Δεκέμβριος 2015 | Περιοδικό ΘΥΡΑ 13 (Τεύχος 19)

Διπλό άρθρο Διπλό άρθρο στο 19ο τεύχος του περιδικού της Θύρας 13 με τίτλους: "Το «είναι» μας για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ" και "Όλοι ασπίδια για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Α.Ο".

Ντροπή σας ρε!

Οκτώβριος 2015 | Περιοδικό ΘΥΡΑ 13 (Τεύχος 18)

Ντροπή σας ρε! Άρθρο στο 18ο τεύχος του περιδικού της Θύρας 13 με αναφορά στον τραγικό αποκλεισμό από την καμπάλα και τις ευθύνες όλων, κυρίως του Γ. Αναστασίου.

Αλήθειες για όλα

Ιούλιος 2015 | Περιοδικό ΘΥΡΑ 13 (Τεύχος 17)

Αλήθειες για όλα Άρθρο των συνδέσμου μας στο 17ο τεύχος του περιοδικού της Θύρας 13 με κάποιες πικρές αλήθειες για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και για το μπάσκετ και τον ερασιτέχνη.

Περιοδικό Θ13, Τεύχος 16 - Διπλό Άρθρο

Απρίλιος 2015 | Περιοδικό ΘΥΡΑ 13 (Τεύχος 16)

Περιοδικό Θ13, Τεύχος 16 - Διπλό Άρθρο Διπλό άρθρο στο 16ο τεύχος του περιοδικού της Θύρας 13 από τη Θ13 Κύπρου. Στο πρώτο άρθρο περιγράφουμε την κατάντια των συνδέσμων του GAY στην Κύπρο (βλέπε ψητοπωλεία, σουβλατζίδικα και γενικά σύνδεσμους-μπίζνες). Στο δεύτερο κάνουμε αναφορά στο πρωτάθλημα της superlidga που για άλλη μια χρονιά το δώσανε με το έτσι θέλω στους μούλους και καλούμε για άλλη μια φορά τον κ. Κοντονή να πολεμήσει τους πραγματικούς υπαίτιους για τη βία στα γήπεδα.

ΠΡΑΣΙΝΗ: «Τελειώστε την εγκληματική διαφθορά!»

23 Μαρτίου 2015 | Εφημερίδα "Πράσινη"

ΠΡΑΣΙΝΗ: «Τελειώστε την εγκληματική διαφθορά!» Αναφορά της εφημερίδας "Πράσινη" στην ανοικτή επιστολή των συνδέσμων μας προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας και την UEFA σχετικά με τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μεγάλη Γιορτή στην Κύπρο!

11 Φεβρουαρίου 2015 | Εφημερίδα "Πράσινη"

Μεγάλη Γιορτή στην Κύπρο! Αναφορά στην εφημερίδα "Πράσινη" στη μεγάλη γιορτή των συνδέσμων της Θύρας 13 Κύπρου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο σύνδεσμο του Παραλιμνίου.

Η Μεγάλη Ευκαιρία είναι Μπροστά μας

Φεβρουάριος 2015 | Περιοδικό ΘΥΡΑ 13 (Τεύχος 15)

Η Μεγάλη Ευκαιρία είναι Μπροστά μας Άρθρο στο 15ο τεύχος του περιοδικού της Θύρας 13 με αναφορά στην ευκαιρία που έχει η ομάδα μας για την κατάκτηση του φετινού τίτλου και το πόσο σημαντικό είναι να έχουν πάθος οι ποδοσφαιριστές μας. Οι φωτογραφίες είναι από τη συλλογή αγαθών πρώτης ανάγκης για συνανθρώπους μας.

Μια Μαγική Εκδρομή

Δεκέμβριος 2014 | Περιοδικό ΘΥΡΑ 13 (Τεύχος 14)

Μια Μαγική Εκδρομή Ένα διαφορετικό άρθρο από τη Θύρα 13 Κύπρου στο 14ο τεύχος του περιοδικού της 13 όπου γίνεται αναφορά στην εκδρομή που κάναμε στο Αϊντχόφεν για τον αγώνα της ομάδας μας με την PSV στις 23 Οκτωβρίου και στην επανασύνδεση με τα αδέρφια μας από την ξενιτιά.

Ζυμώνουμε Παναθηναϊκές αξίες

Οκτώβριος 2014 | Περιοδικό ΘΥΡΑ 13 (Τεύχος 13)

Ζυμώνουμε Παναθηναϊκές αξίες Άρθρο στο 13ο τεύχος του περιοδικού της Θύρας 13 με αναφορά στους συνδέσμους της Θύρας 13 σε όλη την Κύπρο πλέον, την οργάνωση και τους στόχους μας. Επίσης, γίνεται αναφορά στην ανάγκη στήριξης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με κάθε δυνατό τρόπο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ "λαϊκής βάσης"

Ιούνιος 2014 | Περιοδικό ΘΥΡΑ 13 (Τεύχος 12)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ "λαϊκής βάσης" Άρθρο στο 12ο τεύχος του περιοδικού της Θύρας 13 με αναφορά στον (ρεαλιστικό) στόχο που πρέπει να έχουμε ως Παναθηναϊκοί να φτάσουμε σε λίγα χρόνια τα 25,000 σταθερά μέλη, με δεδομένη τη δυναμική που έχει πλέον ο Σύλλογός μας.

Αγώνας διαρκείας σε όλα τα μέτωπα

Απρίλιος 2014 | Περιοδικό ΘΥΡΑ 13 (Τεύχος 11)

Αγώνας διαρκείας σε όλα τα μέτωπα Άρθρο στο 11ο τεύχος του περιοδικού της Θύρας 13 με αναφορά στο μήνυμα ελπίδας και τις προοπτικές που έφερε το 0-3 με τον γαύρο και τα εγκαίνια του νέου συνδέσμου εδώ στη Λάρνακα.

«13» μια ζωή, Λεωφόρος και ΠΑΝ.ΚΙ

Φεβρουάριος 2014 | Περιοδικό ΘΥΡΑ 13 (Τεύχος 10)

«13» μια ζωή, Λεωφόρος και ΠΑΝ.ΚΙ Άρθρο στο 10ο τεύχος του περιοδικού της Θύρας 13 για το μοναδικό όνειρο-σκοπό ζωής πλέον που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας: ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ (και στήριξη στο Παναθηναϊκό Κίνημα).

Συνεχίζουμε σε δύσκολους καιρούς

Δεκέμβριος 2013 | Περιοδικό ΘΥΡΑ 13 (Τεύχος 9)

Συνεχίζουμε σε δύσκολους καιρούς Άρθρο στο 9ο τεύχος του περιοδικού της Θύρας 13 για τον αγώνα του Παναθηναϊκού στη Λευκωσία για την Ευρωλίγκα και την ίδρυση του νέου συνδέσμου στη Λάρνακα.

Στηρίξτε τους Συνδέσμους στην Κύπρο και παντού

Οκτώβριος 2013 | Περιοδικό ΘΥΡΑ 13 (Τεύχος 8)

Στηρίξτε τους Συνδέσμους στην Κύπρο και παντού Άρθρο στο 8ο τεύχος του περιοδικού της Θύρας 13 για ευαισθητοποίηση και στήριξη των φιλάθλων του ΠΑΟ εδώ στην Κύπρο (και στο εξωτερικό γενικότερα) προς τους συνδέσμους με την εγγραφή μέλους.

Να είμαστε στο εμείς και όχι στο εγώ...

Ιούλιος 2013 | Περιοδικό ΘΥΡΑ 13 (Τεύχος 7)

Να είμαστε στο εμείς και όχι στο εγώ... Άρθρο στο 7ο τεύχος του περιοδικού της Θύρας 13. Ψήφος εμπιστοσύνης στον Αλαφούζο μετά και την πρόσφατη συνέντευξή του στο G13 Radio και κάλεσμα για στήριξη και συσπείρωση μέχρι να ορθοποδήσει η ομάδα μας.

Πέντε χρόνια μετά το συλλαλητήριο - Και τώρα τί;

Μάιος 2013 | Περιοδικό ΘΥΡΑ 13 (Τεύχος 6)

Πέντε χρόνια μετά το συλλαλητήριο - Και τώρα τί; Άρθρο από τον συνδέσμό μας στο 6ο τεύχος του περιοδικού της Θύρας 13. Η άποψή μας για την κατάντια του συλλόγου γενικότερα και σκέψεις για το τί μπορούμε να κάνουμε στη φετινή αγωνιστική περίοδο εμείς, ως Θύρα 13.

Η υπομονή μας τελείωσε

Δεκέμβριος 2012 | Περιοδικό ΘΥΡΑ 13 (Τεύχος 4)

Η υπομονή μας τελείωσε Άρθρο του συνδέσμου μας στο περιοδικό της Θύρας 13, απευθυνόμενο κυρίως στον κ. Αλαφούζο και την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

10 ΧΡΟΝΙΑ MAD BOYS CYPRUS

Ιούλιος 2012 | Περιοδικό ΘΥΡΑ 13 (Τεύχος 3)

10 ΧΡΟΝΙΑ MAD BOYS CYPRUS) Άρθρο στο περιοδικό της Θύρας 13 για τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την ίδρυση των MAD BOYS CYPRUS.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ (Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ)

Μάρτιος 2012 | Περιοδικό ΘΥΡΑ 13 (Τεύχος 2)

Κάλλιο αργά παρά ποτέ (Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ) Άρθρο του συνδέσμου μας στο νέο περιοδικό της Θύρας 13 με μπόλικο χώσιμο στην οικογένεια-καρκίνο αλλά και μια απάντηση στον Τουλούμπα.

Σκόρπιες Σκέψεις

Δεκέμβριος 2011 | Περιοδικό ΘΥΡΑ 13 (Τεύχος 1)

Σκόρπιες Σκέψεις Σκόρπιες σκέψεις από μέλος του συνδέσμου μας στο 1ο τεύχος του νέου περιοδικόυ της Θύρας 13. Το όνειρο για έναν ελεύθερο (επιτέλους) Παναθηναϊκό, η ανάγκη για στήριξη του Ερασιτέχνη και των συνδέσμων αλλά και η αγανάκτηση προς τα (πράσινα κυρίως) Μ.Μ.Ε για την υπόθεση με τον "πρίγκιπα".

Και τώρα τί; Θα πεθάνουμε σιωπηλά μες την νύχτα;

Φεβρουάριος 2011 | Περιοδικό MadBoys (Τεύχος 60)

Και τώρα τί; Θα πεθάνουμε σιωπηλά μες την νύχτα; Άρθρο του συνδέσμου μας στο περιοδικό των MadBoys για την κατάσταση στα διοικητικά της ΠΑΕ αλλά και αυτοκριτική.

Η χρονιά της δικαίωσης

Μάϊος 2010 | Περιοδικό MadBoys (Τεύχος 58)

Η χρονιά της δικαίωσης Άρθρο του συνδέσμου μας στο περιοδικό των MadBoys για την αγωνιστική χρονιά που πέρασε και τα νέα του συνδέσμου μας.

Α.Ε. Λεμεσού - Π.Α.Ο (2-2)

Δημοσιεύθηκε: 13 Μαΐου 2010 | Πράσινη (Εξώφυλλο)

Α.Ε.Λ 2-2 ΠΑΟ (Πράσινη) Αναφορά στους πιστούς οπαδούς και φωτογραφία στο εξώφυλλο της Πράσινης για το φιλικό παιχνίδι με την Α.Ε.Λ.

Α.Ε. Λεμεσού - Π.Α.Ο (2-2)

Δημοσιεύθηκε: 13 Μαΐου 2010 | SportDay

Α.Ε.Λ 2-2 ΠΑΟ (SportDay) Αναφορά της SportDay για την παρουσία των οπαδών μας στο Τσίρειο, τα συνθήματα που ακούστηκαν και για τα αυτόγραφα στο τέλος του αγώνα.

Α.Ε. Λεμεσού - Π.Α.Ο (2-2)

Δημοσιεύθηκε: 13 Μαΐου 2010 | SportDay (Κύπρου)

Α.Ε.Λ 2-2 ΠΑΟ (SportDay Κύπρου) Φιλικό παιχνίδι στο Τσίρειο στάδιο για τα 80χρονα της Α.Ε.Λ. Το άρθρο είναι από την αθλητική εφημερίδα SportDay (Κύπρου) όπου γίνεται αναφορά στον αγώνα με φωτογραφίες αλλά και αναφορά στην έντονη παρουσία των περίπου 1500 οπαδών μας, που ήταν και η πλειοψηφία στο γήπεδο.

ΑΠΟΕΛ - ΠΑΟ (68-86)

Δημοσιεύθηκε: 8 Οκτωβρίου 2009 | Πράσινη (Εξώφυλλο)

ΑΠΟΕΛ - ΠΑΟ (68-86) Το άρθρο είναι από το εξώφυλλο της Πράσινης για το φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ, με φωτογραφία από μέρος της κερκίδας και αναφορά στον κόσμο μας από την Κύπρο.

ΑΠΟΕΛ - ΠΑΟ (68-86)

Δημοσιεύθηκε: 8 Οκτωβρίου 2009 | DerbyNews (Εξώφυλλο)

ΑΠΟΕΛ - ΠΑΟ (68-86) Φιλικό παιχνίδι καλαθόσφαιρας στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ. Το άρθρο είναι από το εξώφυλλο του DerbyNews, με φωτογραφία από μέρος της κερκίδας μας.

Mad Boys Cyprus

Δημοσιεύθηκε: 9 Αυγούστου 2008 | Πράσινος Τύπος

Mad Boys Cyprus Στην εφημερίδα Πράσινος Τύπος φιλοξενείται ανακοίνωση του συνδέσμου μας για την έναρξη εγγραφών μελών για την περίοδο 2008-09 και πληφορορίες για τον σύνδεσμο.

Τϊποτε δεν χάθηκε, ποτέ από κανέναν...

Δεκέμβριος 2007 | Περιοδικό MadBoys (Τεύχος 49)

Τϊποτε δεν χάθηκε, ποτέ από κανέναν... Άρθρο του συνδέσμου μας στο περιοδικό των MadBoys και κάλεσμα για ΨΗΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.

Οργανωθείτε

Οκτώβριος 2007 | Περιοδικό MadBoys (Τεύχος 48)

Οργανωθείτε Άρθρο του συνδέσμου μας στο περιοδικό των MadBoys όπου γίνεται έκκληση στους Κύπριους οπαδούς να έρθουν κοντά στο σύνδεσμο αλλά και στον κόσμο του ΠΑΟ να ενώσει τη φωνή του με αυτήν του Ενιαίου Φορέα για ένα καλύτερο αύριο.

Τίποτα δεν έχει αλλάξει, μα τίποτα δεν είναι όπως παλιά...

Ιούλιος 2007 | Περιοδικό MadBoys (Τεύχος 47)

Τίποτα δεν έχει αλλάξει, μα τίποτα δεν είναι όπως παλιά... Άρθρο του συνδέσμου μας στο περιοδικό των MadBoys για την κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τα εισιτήρια του Final-4.

Ο Πούσκας και η Κύπρος

Δημοσιεύθηκε: 20 Ιανουαρίου 2007 | Φιλελεύθερος

Ο Πούσκας και η Κύπρος Άρθρο στην εφημερίδα Φιλελεύθερος και αφιέρωμα στον Φέρεντς Πούσκας και στην επίσκεψή του στο νησί μας το καλοκαίρι του 1957.

Παναθηναϊκός Εξωτερικού

Δεκέμβριος 2006 | Περιοδικό MadBoys (Τεύχος 44)

Παναθηναϊκός Εξωτερικού Άρθρο του συνδέσμου μας στο περιοδικό των MadBoys για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι σύνδεσμοι στο εξωτερικό.

Η Κύπρος του Τριφυλλιού

Δημοσιεύθηκε: 5 Αυγούστου 2006 | Πράσινος Τύπος

Παναθηναϊκός Εξωτερικού Συνέντευξη στον Πράσινο Τύπο ενός από τα ιδρυτικά μέλη του συνδέσμου μας και αναφορά στην ιστορία του συνδέσμου, τη δράση του και το όραμά του.

Ποιός είπατε ότι μικραίνει;

Ιούνιος 2006 | Περιοδικό MadBoys (Τεύχος 42)

Ποιός είπατε ότι μικραίνει; Ακόμα ένα άρθρο του συνδέσμου μας για τη μιζέρια του ποδοσφαιρικού τμήματος και την σμίκρυνση του συλλόγου.

Απέναντί σας... όρθιος

Απρίλιος 2006 | Περιοδικό MadBoys (Τεύχος 41)

Απέναντί σας... όρθιος Άρθρο του συνδέσμου μας στο περιοδικό των MadBoys για τον πόλεμο που δέχονται οι οπαδοί του ΠΑΟ από διάφορους...

Στήριξε και σκάσε

Δεκέβριος 2005 | Περιοδικό MadBoys (Τεύχος 39)

Στήριξε και σκάσε Άρθρο του συνδέσμου μας στο περιοδικό των MadBoys για την κατάντια του ποδοσφαιρικού τμήματος και την απουσία του κόσμου από τις εξέδρες.

Ενός κακού μύρια έπονται

Ιούλιος 2005 | Περιοδικό MadBoys (Τεύχος 37)

Ενός κακού μύρια έπονται Άρθρο του συνδέσμου μας στο περιοδικό των MadBoys για την διαίρεση του κόσμου του ΠΑΟ και τον αντίκτυπο που έχει αυτό στην ομάδα.

Τι έκανες στον πόλεμο, Παναθηναϊκέ;

Απρίλιος 2005 | Περιοδικό MadBoys (Τεύχος 36)

Τι έκανες στον πόλεμο, Παναθηναϊκέ; Άρθρο του συνδέσμου μας στο περιοδικό των MadBoys για την "αδυναμία" των οπαδών του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ να βγουν μπροστά κυρίως για το γηπεδικό.

Ποτέ δεν θα μας καταλάβετε

Φεβρουάριος 2005 | Περιοδικό MadBoys (Τεύχος 35)

Ποτέ δεν θα μας καταλάβετε Άρθρο του συνδέσμου μας στο περιοδικό των MadBoys για την τραγική αγωνιστική παρουσία του ΠΑΟ αλλά και για την άρνηση της ΠΑΕ να μας δίνει εισιτήρια.

ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΡΕΛΛΟΙ

Οκτώβριος 2004 | Περιοδικό MadBoys (Τεύχος 33)

ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΡΕΛΛΟΙ Άρθρο του συνδέσμου μας στο περιοδικό των MadBoys που αναφέρεται σε διάφορα θέματα αλλά και στη μετακόμιση στον νέο μας σύνδεσμο.

Η Χούντα έπεσε στις 8 Μαΐου

Ιούνιος 2004 | Περιοδικό MadBoys (Τεύχος 32)

Η Χούντα έπεσε στις 8 Μαΐου Άρθρο του συνδέσμου μας στο περιοδικό των MadBoys για τους τίτλους σε πολλά αθλήματα, για το νταμπλ στο ποδόσφαιρο αλλά και για το ότι δεν καταφέραμε να νικήσουμε τον γαύρο στο πρωτάθλημα.

Μόνο τότε...

Απρίλιος 2004 | Περιοδικό MadBoys (Τεύχος 31)

Μόνο τότε... Άρθρο του συνδέσμου μας στο περιοδικό των MadBoys για το πάθος των παιχτών του βόλεϊ, του μπάσκετ και του ερασιτέχνη που δεν το βρίσκεις στους αντίστοιχους του ποδοσφαίρου..

Δεν Μασάμε...

Μάρτιος 2004 | Περιοδικό MadBoys (Τεύχος 30)

Δεν Μασάμε... Άρθρο του συνδέσμου μας στο περιοδικό των MadBoys για την παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ στη γιορτή της παλεφιπ Λεμεσού και την άρνησή του να ακούσει ερωτήσεις από μέλη του δικού μας συνδέσμου.

MAD BOYS CYPRUS

Ιανουάριος 2004 | Περιοδικό MadBoys (Τεύχος 29)

MAD BOYS CYPRUS Άρθρο του συνδέσμου μας στο περιοδικό των MadBoys που αναφέρεται κυρίως στα του συνδέσμου μας, σε εκδρομές, στο περιοδικό των Mad αλλά και σε νέα προϊόντα.

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Ιούνιος 2003 | Περιοδικό MadBoys (Τεύχος 26)

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Άρθρο του συνδέσμου μας στο περιοδικό των MadBoys μετά το 3-0 της Ριζούπολης. Δεν γίνεται αναφορά στα αγωνιστικά αλλά στους συνδέσμους του ΠΑΟ στην Κύπρο και το πώς αρχίζουν να οργανώνονται και να επικοινωνούν.

Η ΘΥΡΑ 13 είναι και στην Κύπρο

Μάρτιος 2003 | Περιοδικό MadBoys (Τεύχος 24)

Η ΘΥΡΑ 13 είναι και στην Κύπρο Άρθρο του συνδέσμου μας στο περιοδικό των MadBoys που αναφέρεται στις σχέσεις του ΠΑΟ με την Κύπρο και επίσης στην ιστορία των συνδέσμων του ΠΑΟ στην Κύπρο.

MAD CLUB ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ

1998 | Περιοδικό MadBoys (Τεύχος 13)

MAD CLUB ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ Νέα του συνδέσμου, Γενική Συνέλευση και σχέσεις με άλλους συνδέσμους από Ελλάδα.

MAD CLUB ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ

Ιανουάριος 1998 | Περιοδικό MadBoys (Τεύχος 12)

MAD CLUB ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ Νέα του συνδέσμου, Γενική Συνέλευση και σχέσεις με άλλους συνδέσμους από Ελλάδα.

MAD CLUB ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ

Δεκέβριος 1997 | Περιοδικό MadBoys (Τεύχος 11)

MAD CLUB ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ Νέα του συνδέσμου και πρόβλημα με άλλους "δήθεν" συνδέσμους του νησιού.

MAD CLUB ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ

Νοέμβριος 1997 | Περιοδικό MadBoys (Τεύχος 10)

MAD CLUB ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ Άρθρο του νεοσύστατου συνδέσμου και πληροφορίες για το νέο οίκημα.

Green Line Fighters Fan Club - Nicosia

Σεπτέμβριος 1997 | Περιοδικό MadBoys (Τεύχος 9)

Green Line Fighters Fan Club - Nicosia Το 1ο άρθρο του συνδέσμου στο 9ο περιοδικό των MadBoys με πληροφορίες για τον σύνδεσμο και τηλέφωνα επικοινωνίας.